Może mnie pamiętacie, może nie. Swojego czasu udzielałam się tu częściej i sporo pomagałam.
Dziś zwracam się do Was o pomoc. Po rozwodzie zostałam ze swoim stadkiem z niewielkimi środkami do życia. Dochód z bazarku przeznaczę na lepszą karmę i opiekę dla Maciusia, Kręcioła, Myszy i Pyszczka. (Ruda została z ex TŻ-tem, a Czarnej znalazłam DS - piszę to tak na wszelki wypadek

Bazarek trwa tydzień od pierwszej oferty, preferowany odbiór osobisty w Warszawie, ale wysyłka możliwa - koszt w zależności od wagi książek - do 2 kg wynosi koło od 4 do 10 zł.
PRAWIE WSZYSTKIE KSIĄŻKI SĄ NOWE, CENY OD -30% / 40% CEN W KSIĘGARNI - JEŚLI UWAŻACIE, ŻE ZA WYSOKIE, PISZCIE, EW. DO NEGOCJACJI
Opcja KUP TERAZ
Zapraszam!
1. J.R.R. Tolkien - Władca Pierścieni - Bractwo Pierścienia - stan bdb, oprawa twarda, Bertelsmann 2002 r., przekład J. Łoziński - 20 zł
2. J.R.R. Tolkien - Władca Pierścieni - Dwie wieże - stan bdb, oprawa twarda, Bertelsmann 2002 r., przekład J. Łoziński - 20 zł
3. J.R.R. Tolkien - Władca Pierścieni - Powrót króla - stan bdb, oprawa twarda, Bertelsmann 2002 r., przekład J. Łoziński - 20 zł
4. J.R.R. Tolkien - Hobbit - stan bdb, oprawa twarda, Bertelsmann 2002 r., przekład A. Polkowski - 17 zł
OPCJA SPECJALNA KOMPLET 1-4 - 70 zł kupiła AgaPap

cdn...