Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wioleta71 pisze:Witam. Zastanawiam się, czy przypadkiem Misiaczek nie pogryzie Nutki ? Oby Nutka nie nabrała złych manier od Misiaczka
ania7 pisze:Wpisuje się na dyżur w poniedziałek i wtorek rano
Wioleta71 pisze:Witam. Zastanawiam się, czy przypadkiem Misiaczek nie pogryzie Nutki ? Oby Nutka nie nabrała złych manier od Misiaczka
Anett84 pisze:Piękna Brytyjka będzie miała za Pana mojego Krzyśkazabierze ją po sterylce do siebie, męczy mnie,żebym do tego czasu zabrała ją na tymczas do siebie i chyba nie mam wyjścia......niestety Misiaczek znowu musi poczekać......
Kicia będzie mieszkała w okolicach Nowego Sącza, na wsispokój, cisza, zero aut i mnóstwo przestrzeni, Krzysiek ma inne koty,żyją w zgodzie, ona na początku będzie mieszkała w domku a wiosną będzie mogła używać życia na łonie natury
tak daleko jeszcze chyba kot z kociej chatki nie znalazł domku
dziś pojedziemy po nią do chatki, tylko muszę kogoś złapać kto ma dyżur, nie mam klucza
Tereniu to dorób mi proszę klucz, zwrócę Ci za niego
terenia1 pisze:Wioleta71 pisze:Witam. Zastanawiam się, czy przypadkiem Misiaczek nie pogryzie Nutki ? Oby Nutka nie nabrała złych manier od Misiaczka
Witam Wiolu mam nadzieję że dobrze napisałm bo z imieniem Wioletta czasami są problemybo albo pisze się przez W albo przez V albo z jednym t albo z dwoma t
widzę że nas odnalazłaś na forum i nawet sie zalogowałaś i piszesz fajnie
to co chętna jesteś dalejk na dyżury w Kociej Chatce bo jutro jadę dorabiac klucz
Iwona11 pisze:Wioleta71 pisze:Witam. Zastanawiam się, czy przypadkiem Misiaczek nie pogryzie Nutki ? Oby Nutka nie nabrała złych manier od Misiaczka
Witamy w Kociej ChatceMisiaczek dzisiaj jedzie na dt do Anetki, a poza tym to chyba nie są w tym samym pomieszczeniu
ewasewa pisze:Witam!
Jeszcze przed dyzurem spiesze napisać ,po przeczytaniu ostatniego postu, ze brytyjczyki sa baaardzo domowymi kotami, nie tesknia za wybiegiem na ogrod , za tzw wychodzeniem, owszem za spokojem tak, nie przepadaja tez za towarzystwem innych kotow. Brytyjczyk jest domatorem do szpiku kosci.. Byc moze znaleziony dom jest dobry dla kota z Kociej Chatki ale moze niekoniecznie dla tego brytyjczyka
..
To tyle jesli moge w trosce o los kota sobie pozwolic powiedziec..ale dla dobra kota ryzykuje, czekam na lincz.
pozdrawiam
EWA
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], puszatek i 90 gości