Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dalia pisze:o jakim stopie Ty Zabersie gadałaś, toż profil prawie idealny![]()
powiększyłam sobie i widzę![]()
i ekspresja spojrzenia
marta-jolka pisze:ja kilka punktów miałam, ale dali mi czas na wykorzystanie od pierwszego zakupu miesiąc i coś.....w taki sposób nigdy na takie cudo nie uzbieram
MariaD pisze:Uuuu, ale wypas.
zabers pisze:marta-jolka pisze:ja kilka punktów miałam, ale dali mi czas na wykorzystanie od pierwszego zakupu miesiąc i coś.....w taki sposób nigdy na takie cudo nie uzbieram
jeśli wszystkie punkty Ci przepadną - bierz cokolwiek - karmę, zabawki (bo szkoda, żeby przepadły) . Jeśli tylko część - wybierz część, a resztę zostaw. ja tak zbierałam, a oprócz tego wykorzystałam zamówienia w okresie promocji punktowej. potem Ci wszystko wytłumaczę jak to działa.
marta-jolka pisze:zabers pisze:marta-jolka pisze:ja kilka punktów miałam, ale dali mi czas na wykorzystanie od pierwszego zakupu miesiąc i coś.....w taki sposób nigdy na takie cudo nie uzbieram
jeśli wszystkie punkty Ci przepadną - bierz cokolwiek - karmę, zabawki (bo szkoda, żeby przepadły) . Jeśli tylko część - wybierz część, a resztę zostaw. ja tak zbierałam, a oprócz tego wykorzystałam zamówienia w okresie promocji punktowej. potem Ci wszystko wytłumaczę jak to działa.
dziękować
zabers pisze:dalia pisze:o jakim stopie Ty Zabersie gadałaś, toż profil prawie idealny![]()
i ekspresja spojrzenia
no o tym "z powodu jeżyka na głowie".![]()
A bo muszę Wam napisać, że pojechałyśmy z Dalią do Kościana na wystawę. Ja, po prawdzie, to na ploty, ale łypnąwszy okiem (niekonieczni złym) na inne NFO, stwierdziłam, że najprawdopodobniej Zmrol jest w tzw. typie, bo jej pyszczek jest Prawdziwie Trójkątny (a nie jak u niektórych siakiś taki bardziej kwadratowy).
A teraz poproszę o ustną pochwałę, albowiem wzniosłam się na kolejny level - nie dość, że odróżniam norwegi, to jeszcze zauważam śladowe różnice w typie (i tu mile widziane są oklaski)
A w ogóle to wszystkim Krewnym i Znajomym Królika, których dziś spotkałam serdecznie dziękuję a świetne spotkanie i równie świetny dzień
jaaana pisze:zabers pisze:dalia pisze:o jakim stopie Ty Zabersie gadałaś, toż profil prawie idealny![]()
i ekspresja spojrzenia
no o tym "z powodu jeżyka na głowie".![]()
A bo muszę Wam napisać, że pojechałyśmy z Dalią do Kościana na wystawę. Ja, po prawdzie, to na ploty, ale łypnąwszy okiem (niekonieczni złym) na inne NFO, stwierdziłam, że najprawdopodobniej Zmrol jest w tzw. typie, bo jej pyszczek jest Prawdziwie Trójkątny (a nie jak u niektórych siakiś taki bardziej kwadratowy).
A teraz poproszę o ustną pochwałę, albowiem wzniosłam się na kolejny level - nie dość, że odróżniam norwegi, to jeszcze zauważam śladowe różnice w typie (i tu mile widziane są oklaski)
A w ogóle to wszystkim Krewnym i Znajomym Królika, których dziś spotkałam serdecznie dziękuję a świetne spotkanie i równie świetny dzień
Jestem pod wrażeniem wiedzy zabersowej.
I, oczywiście, pod wrażeniem Zmrola w typie. Choć ten typ (ta typka?) od początku mi się podobała
anulka111 pisze:...
Czy zabers focił na wystawie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 442 gości