Moderator: Moderatorzy
puszatek pisze:Ewa L. pisze:Zobaczymy co będzie tematem następnego konkursu to może moje panienki też się pokażą. Może dla innych są zwykłymi pospolitymi koteczkami ale dla mnie są najpiękniejsze na świecie![]()
![]()
nie ma pospolitych kotów, może dla tych co ich nie znają i są przez to ubożsi
Ewa L. pisze:Kiedyś mi się wydawało że kot to kot - biały ,czarny,bury....
Teraz myślę zupełnie inaczej - każdy kot ma w sobie coś niezwykłego jakiś drobny szczegół który czyni go tak wyjątkowym i niepowtarzalnym.![]()
Ocho - rozmarzyłam się![]()
![]()
czarno-czarni pisze:"moją" wygraną proszę przelać na konto wrokotów, posłałam pw, to wrokoty uratowały Miciusia, który potem się u mnie tymczasował
Kociara82 pisze:Ewa L. bo dla tych ludzi to byl tylko pies.
Nawet nie rzecz, nie przedmiot, bo to mialo by dla nich pewnie znacznie wieksza wartosc, mieli by wieksze uczucia. Ten biedny pies to dla tych ludzi pewnie ktos znacznie gorszej kategorii niz przedmioty materialne
Co do sfinksow-kiedys mi sie nie podobaly, uwazalam je za brzydsze od innych kotow. Az na jednej wystawie rasowcow przyjrzalam sie ich urodzie. Stwierdzilam, ze sa bardzo, bardzo ladne![]()
Maja w sobie cos fajnego, maja swoj, specyficzny urok osobisty, typowy dla tej rasy. I to jest fajneMaja cudne, przeogromne oczy, takie troszke "kosmiczne"...
Ale to je czyni oryginalnymi i niebanalnymi. A podobno sa to bardzo zywiolowe istoty, lagodne i bardzo mocno sie do czlowieka przywiazuja z tego co slyszalam.
Kazdy kot jest cudny, bez wzgledu czy rasowy czy nie, czy dziki czy domowy, czy kaleki czy zdrowy... nie ma to znaczenia. To, ze sie komus jakas rasa czy typ urody nie podoba nie oznacza, ze to brzydkie zwierze.
W tych konkursach zawsze startowaly same pieknosci nad pieknosciami. A koty wiedza, jak oczarowac swoja uroda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości