PROMOCJA! OBNIŻKA -20% DO 25 MARCA! Książki, biżu i inne :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt kwi 05, 2013 14:49 Re: PROMOCJA! OBNIŻKA -20% DO 25 MARCA! Książki, biżu i inne

Mam po 26 zł z tego bazarku dla Olgi i Asi :)
Dla Uciechowa niech będzie to co ewentualnie spłynie od edit_f, jeśli nadal jest zdecydowana (przepraszam, zapomniałam na śmierć, ostatnio mam za dużoi na głowie :( konto podrzucę wieczorkiem, bo teraz lecę na zajęcia...).

Kaskę wpłacę niestety dopiero w poniedziałek - dzisiaj się spieszę i nie zdążę,a jako że szlag trafił kody to muszę wpłacać klasyczną metodą...

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pt kwi 05, 2013 19:42 Re: PROMOCJA! OBNIŻKA -20% DO 25 MARCA! Książki, biżu i inne

_ogonek_ pisze:Mam po 26 zł z tego bazarku dla Olgi i Asi :)
Dla Uciechowa niech będzie to co ewentualnie spłynie od edit_f, jeśli nadal jest zdecydowana (przepraszam, zapomniałam na śmierć, ostatnio mam za dużoi na głowie :( konto podrzucę wieczorkiem, bo teraz lecę na zajęcia...).

Kaskę wpłacę niestety dopiero w poniedziałek - dzisiaj się spieszę i nie zdążę,a jako że szlag trafił kody to muszę wpłacać klasyczną metodą...

tak, jestem nadal zainteresowana, czekam na pw..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pt kwi 05, 2013 23:08 Re: PROMOCJA! OBNIŻKA -20% DO 25 MARCA! Książki, biżu i inne

edit_f pisze:
_ogonek_ pisze:Mam po 26 zł z tego bazarku dla Olgi i Asi :)

tak, jestem nadal zainteresowana, czekam na pw..

poszło :)

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

[poprzednia]