Thorkatt pisze:Ciociu turkawko, pamiętaj o karmie u Pako, bo tu już koty pełnym pyszczkiem
Oj tak jedzenie znika w zastraszającym tempie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Thorkatt pisze:Ciociu turkawko, pamiętaj o karmie u Pako, bo tu już koty pełnym pyszczkiem
Figaro52 pisze:A Sebus i Masza już zostały w swoim domku.Pierwszy przełamał się Sebuś , a teraz Masza też już daje się głaskać i przychodzi do nowej pani.To była naprawdę trudna adopcja , dlatego tak się cieszymy, że wszystko w porządku
edu pisze:Ale rosną smoki małe! Figaro faktycznie wygląda jak tatuś. Jak ktoś przyjdzie adoptować malce, to jeszcze Was posądzi, że hodowlę w domu macie
jessi74 pisze:nie wiem skąd ci ludzie się biorą , chcą jak najmniejsze kotki , kocie akcesoria wraz z kotem i nie rozumieją co znaczy zadzwonić po południu![]()
a Ptysia ma być tricolorowa, a jest za mało rudai pani na darmo nie będzie przyjeżdżała
Figaro52 pisze:Niestety ja też już tracę cierpliwość , wiem , ze wybranie w tym gąszczu rozsądnych ludzi będzie niezwykle trudne
jessi74 pisze:nie wiem skąd ci ludzie się biorą , chcą jak najmniejsze kotki , kocie akcesoria wraz z kotem i nie rozumieją co znaczy zadzwonić po południu![]()
a Ptysia ma być tricolorowa, a jest za mało rudai pani na darmo nie będzie przyjeżdżała
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, puszatek i 86 gości