KOCIA CHATKA zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 04, 2013 19:15 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Anett84 pisze:proszę więcej informacji na temat nowego dłuuuuugo wyczekanego domku dla Pinezki :)
oj ciekawe,jak Depo to przeżyje ? :)

No mam nadzieję że depo coś napisze :)
Anetko kiedy na wolnośc idzie biało-czarna kicia po sterylce?

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw kwi 04, 2013 20:06 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

No i jeszcze garsteczka optymistycznych wiesci :mrgreen: być może szykuje się domek dla Nutki dziś były wstępne rozmowy jutro bedą poważniejsze rozmowy :)
Dziś też Kocią Chatkę odwiedziła Pani Wiola - i jest zdecydowana na dyżurowanie w Kociej Chatce i też tak ogólnie rozmawiałyśmy o tymczasowaniu kociaków może tymczasownaniu maluszków :)
I normalnie obaliła mnie Amelka po prostu zrobił się z niej super miziak łasiła się jak oszalała :mrgreen: Misiaczek też złagodniał nadzwyczajnie :)

terenia1

Post » Czw kwi 04, 2013 20:16 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Tak jest! Pinezka pojechała do domu. Myślałem że dłużej pobędzie : ) a tu tak nagle... Ostatnio nie pisałem co u niej bo byłem zakręcony nową pracą. Czasem jeszcze się bała ale już chętnie podchodziła i po pierwszym głaśnięciu przewracała się na plecy i mruczała : )

depo

Od: Śro lut 27, 2013 18:41

Post » Czw kwi 04, 2013 20:23 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

depo pisze:Tak jest! Pinezka pojechała do domu. Myślałem że dłużej pobędzie : ) a tu tak nagle... Ostatnio nie pisałem co u niej bo byłem zakręcony nową pracą. Czasem jeszcze się bała ale już chętnie podchodziła i po pierwszym głaśnięciu przewracała się na plecy i mruczała : )

ale Ci gratuluje takiego finału :) na tym właśnie polega wzorowy tymczas :) brawo
a teraz Depo jaką nowa wybranka? trzeba iść za strzałem :) może milusia Amelka :) ?
ja jutro biorę Misiaczka :)zdecydowałam się :) informuję wcześniej,żeby Depo mi go nie podebrał :)
z Łezkiem to może jeszcze trochę potrwać,a Misiaczka planuje szybko wyadoptować :)

Anett84

Od: Pon paź 22, 2012 9:36

Post » Czw kwi 04, 2013 20:52 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Pinezka w nowym domu :ok: Wreszcie się doczekała, ostatnia z rodzinki: Pompon, Orzeszek, Złota i Pinezka - w takiej kolejności znalazły domy. Kciuki za całą czwórkę :ok:
Anetko, Misiaczkowi chyba musisz zrobić jakąś dietę - cud :wink: Moja mama jak go zobaczyła, powiedziała: "tylko nie dawajcie jego zdjęcia na żadne plakaty zbiórkowe ani puszki, bo wam nikt nic nie da, jak zobaczy, jakie macie upasione koty" :ryk:

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Czw kwi 04, 2013 20:55 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

depo, bierz następną na warsztat :ok: Amelka czeka :wink:
Ostatnio edytowano Czw kwi 04, 2013 20:56 przez Iwona11, łącznie edytowano 1 raz

Iwona11

Post » Czw kwi 04, 2013 20:56 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Iwona11 pisze:Pinezka w nowym domu :ok: Wreszcie się doczekała, ostatnia z rodzinki: Pompon, Orzeszek, Złota i Pinezka - w takiej kolejności znalazły domy. Kciuki za całą czwórkę :ok:
Anetko, Misiaczkowi chyba musisz zrobić jakąś dietę - cud :wink: Moja mama jak go zobaczyła, powiedziała: "tylko nie dawajcie jego zdjęcia na żadne plakaty zbiórkowe ani puszki, bo wam nikt nic nie da, jak zobaczy, jakie macie upasione koty" :ryk:

Ty się Iwonko nie martw, jak go Kulka weźmie w obroty, to w pościgach straci brzuchol
bo z Alą to jest wręcz przeciwnie, tendencja wzrostowa :)

Anett84

Post » Czw kwi 04, 2013 20:58 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

ciekawe kiedy odezwie się Kasia, bo odbierała czarną od weta, najbardziej mnie to interesuje czy to była faktycznie kotka czy nie kocurek :kotek:

Anett84

Post » Czw kwi 04, 2013 21:10 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Noooo Pinezka doczekała się koteńka, super wieści :ok: :piwa:
Ja też miałam telefon w sprawie Nutki, kobieta mówiła że jej mama myśli nad tą koteczką, miała się odezwac, może to ta sama osoba? Trzymam kciuki :ok:

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Czw kwi 04, 2013 21:11 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Zdjęcia Krówki będę miała jutro. Komu przesłać?

Iwona11

Post » Czw kwi 04, 2013 21:16 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Anett84 pisze:ciekawe kiedy odezwie się Kasia, bo odbierała czarną od weta, najbardziej mnie to interesuje czy to była faktycznie kotka czy nie kocurek :kotek:

A propos, ta pani, która ostatnio łapała koty na naszą klatkę, zadzwoniła do mnie pewnego dnia bardzo zadowolona, bo udało jej się złapac ciężarną kotkę, na którą dośc długo polowała. Natychmiast zawiozła ją na sterylkę, bo bała się że koteczka lada dzień urodzi. Wetka otworzyła kotkę, po czym stwierdziła że to kocurek (niekastrowany) 8O Pełen profesjonalizm 8O

The Szops

Post » Czw kwi 04, 2013 21:20 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Iwona11 pisze:Zdjęcia Krówki będę miała jutro. Komu przesłać?

Iwonko chyba najlepiej do Gosi Catangel to będzie miała w komplecie stare z nowymi, no i mam nadzieję, że zobaczymy też Krówkę na forum :D

The Szops

Post » Czw kwi 04, 2013 21:23 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

The Szops pisze:Noooo Pinezka doczekała się koteńka, super wieści :ok: :piwa:
Ja też miałam telefon w sprawie Nutki, kobieta mówiła że jej mama myśli nad tą koteczką, miała się odezwac, może to ta sama osoba? Trzymam kciuki :ok:

Do mnei zdwonił Pan który mieszka z dziewczyną domek bez dzieci bez innych zwierzaków - no zobaczymy.

terenia1

Post » Czw kwi 04, 2013 21:25 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

I prośba dałby ktoś radę jutro podjechać z kicią z dolnego boksu tą biało-czarną na test na białaczkę - jesli do Lupusa to prosiłabym o załozenie jej książeczki zdrowia i od razu wpisanie sterylki, kicia zostaje u nas damy jej szansę na domek ona jest bardzo łagodna pewnie da radę się otworzyć :) a warunki gdze musi wrócić są takie sobie :(

terenia1

Post » Czw kwi 04, 2013 22:24 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Sobota rano

The Szops

[poprzednia][następna]