Anett84 pisze:proszę więcej informacji na temat nowego dłuuuuugo wyczekanego domku dla Pinezki
oj ciekawe,jak Depo to przeżyje ?
No mam nadzieję że depo coś napisze

Anetko kiedy na wolnośc idzie biało-czarna kicia po sterylce?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anett84 pisze:proszę więcej informacji na temat nowego dłuuuuugo wyczekanego domku dla Pinezki
oj ciekawe,jak Depo to przeżyje ?
depo pisze:Tak jest! Pinezka pojechała do domu. Myślałem że dłużej pobędzie : ) a tu tak nagle... Ostatnio nie pisałem co u niej bo byłem zakręcony nową pracą. Czasem jeszcze się bała ale już chętnie podchodziła i po pierwszym głaśnięciu przewracała się na plecy i mruczała : )
Iwona11 pisze:Pinezka w nowym domuWreszcie się doczekała, ostatnia z rodzinki: Pompon, Orzeszek, Złota i Pinezka - w takiej kolejności znalazły domy. Kciuki za całą czwórkę
![]()
Anetko, Misiaczkowi chyba musisz zrobić jakąś dietę - cudMoja mama jak go zobaczyła, powiedziała: "tylko nie dawajcie jego zdjęcia na żadne plakaty zbiórkowe ani puszki, bo wam nikt nic nie da, jak zobaczy, jakie macie upasione koty"
Anett84 pisze:ciekawe kiedy odezwie się Kasia, bo odbierała czarną od weta, najbardziej mnie to interesuje czy to była faktycznie kotka czy nie kocurek
Iwona11 pisze:Zdjęcia Krówki będę miała jutro. Komu przesłać?
The Szops pisze:Noooo Pinezka doczekała się koteńka, super wieści![]()
![]()
Ja też miałam telefon w sprawie Nutki, kobieta mówiła że jej mama myśli nad tą koteczką, miała się odezwac, może to ta sama osoba? Trzymam kciuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], puszatek i 78 gości