Białystok - niebieska 7 miesięczna kotka szuka domu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 04, 2013 0:48 Re: Białystok - niebieska 7 miesięczna kotka szuka domu.

No tak były w lesie - ostatni raz gdy je tam zostawiono na śmieć. Kocio są kuwetkowe, zabawowe i rozrywkowe. Każde inne i kochane. Każde ma inny charakter, temperament upodobania. Przy nich nie można się nudzić. Są wszędzie i są kochane. Potzrbuja jednak swoich domków - do lata musza wyprowadzić się z wynajmowanego (tak to taktownie ujmijmy) lokalu - wraca nie wiedzący o okupacji gangu właściciel.
Prada to kicia, która była przygotowana do adopcji (testy szczepienia). W potencjalym domku zakaźnie i bardzo rozchorował się rezydent. I po domku.
Zapakować? :mrgreen:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Czw kwi 04, 2013 9:46 Re: Białystok - niebieska 7 miesięczna kotka szuka domu.

Bardzo dziekuję za odzew,nie spodziewałam się aż takiego:), teraz to mam dodatkowy problem na którego się zdecydować. Wszystkie sa ładne i potrzebuja miłosci. Swoja drogą to niesprawiedliwe że niektore koty jak np mój maja życie jak w Madrycie a inne muszą się w najlepszym wypadku tułać po piwnicach. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam

monikha

Od: Wto kwi 02, 2013 12:04

Post » Czw kwi 04, 2013 11:45 Re: Białystok - niebieska 7 miesięczna kotka szuka domu.

Monika widać, że wiesz o co w tym kocim świecie chodzi. Nie stawiasz warunków co do rasy, wieku, płci, koloru. Mieszkanie w bloku to też w sumie lepsze rozwiązanie niż dom wychodzący tj. mniej zagrożeń.
A jak chcesz jeszcze bardziej uszczęśliwić swojego już i tak szczęśliwego kotka to weź też dla niego kolegę/koleżankę.
Fajnie i dowcipnie o kocich sprawach opowiada Dorota Sumlińska w tokFM. Można posłuchać poprzednich audycji tutaj:

http://www.tokfm.pl/Tokfm/0,130955.html

Ubawiłam się jak usłyszałam odpowiedz na pytanie "dlaczego mój kotek nie daje mi spokoju, przecież ja się z nim bawię"
Dorota S. - A woli pani grac w scrable z koleżanką czy z hipopotamem
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

[poprzednia]