Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
phantasmagori pisze:Wystarczyło usunąć dane osobowe z odpowiednią adnotacją.
jo.anna pisze:Lidka, a nie prościej po prostu zadzwonić do Karoliny i zapytać ją o co chodzi ? no chyba, że już to zrobiłaś...
lidka02 pisze:jo.anna pisze:Lidka, a nie prościej po prostu zadzwonić do Karoliny i zapytać ją o co chodzi ? no chyba, że już to zrobiłaś...
Nie nie dzwoniłam , pisałam ze go zabiore i to zignorowała ....Wole nie dzwonic żeby czegoś nie palnać ......poczekam kilka dni i tak nie mam na razie jak go odebrac jak będe mogła...
CatAngel pisze:lidka02 pisze:jo.anna pisze:Lidka, a nie prościej po prostu zadzwonić do Karoliny i zapytać ją o co chodzi ? no chyba, że już to zrobiłaś...
Nie nie dzwoniłam , pisałam ze go zabiore i to zignorowała ....Wole nie dzwonic żeby czegoś nie palnać ......poczekam kilka dni i tak nie mam na razie jak go odebrac jak będe mogła...
lidka02 ludzie do mnie piszą na wydarzeniach a ja nie których wpisów nie widzę tzn nie mam powiadomień. Dlatego zawsze prosze aby dzwonili bądź pisali do mnie na pw i nie ma wtedy żadnego problemu. To co się dzieje na wydarzeniu Zajączka to bardzo mi się nie podoba i o to konkretnie mi chodzi. O całą tą sytuacje. A wystarczy zwykły telefon.
Tutaj na miau jest grupa samych kociarzy na fb są też zwykli ludzie którzy także czytają te wpisy. I przez taką nagonkę nie chcą potem pomagać.
Ventrue1 pisze:Lidka, chylę czoła i przepraszam bo stałam się współwinną zamieszania z FB i blokowaniem- to ja poprosiłam o możliwe skopiowanie wątku co dla mnie zrobiłaś.
Przyznam że sama nie pomyślałabym aby coś wycinać, bo skoro dane osobowe są tam ujawnione i w teorii każdy stąd co ma FB może je zobaczyć- to nie uznałabym tego za jakiś problem. Nie sądzę abyś miała złe intencje i podziwiam zaangażowanie w sprawę Zajączka.
Ciesze się że moderatorzy już cię odblokowali i wątek także.
Pozdrawiam
CatAngel pisze:Ja Cię dobrze rozumię bo przechodziłam to z Issy która jest w DS ale wystarczyło że zadzwoniłam po dwóch tyg ciszy ze strony Ds i dostałam wszystkie informacje na temat kotki i zdjęcia. Po prostu na maila praktycznie nie wchodzą wiec nie wiedzili że pisałam.
Albo sytuacja Maciusia który pojechał do Niemiec domek odzywa się co pare miesięcy, ale wiemy zeby nie panikować mimo że połowa osób juz sobie dopisywała niestworzone historie.. A wystarczyło zadzwonić i znów dostaliśmy info na wątku coz kotem i zdjecia też były.
Tak jak ostatnio pisałam jeżeli Zajączkowi jest tam źle i pokazuje to w sposób, że sika gdzie popadnie to zadzwoń umów sie na jakis dzień i go zabierz. Bo potem są niepotrzebne awantury i tutaj i na FB.
Ja wiele wpisów na wydarzeniach potrafię przeoczyć tak jak wpisy na wydarzeniu Zajączka bo jest tego za dużo.
Tyle z mojej strony nie chcę się niepotrzebnie kłócić, mam potrąconego kota i to jest teraz dla mnie najważniejsze. Trzymam kciuki za rozwiązanie sprawy i wieści o Zajączku
lidka02 pisze:jo.anna pisze:Lidka, a nie prościej po prostu zadzwonić do Karoliny i zapytać ją o co chodzi ? no chyba, że już to zrobiłaś...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 76 gości