Pan mieszka w Warszawie na Bródnie.
Czy ktoś z Was mógłby się z Panem skontaktować jakbym podała adres e-mail? Nie chcę obarczać tym teraz Basi, a ja na rozmowach nie znam się zupełnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
po_prostu_kaska pisze:Dostałam zapytanie o adopcję Tuptusia i Atomka - razem.
Czy ktoś z Was mógłby się z Panem skontaktować jakbym podała adres e-mail? Nie chcę obarczać tym teraz Basi, a ja na rozmowach nie znam się zupełnieMam informację, że Pan jest chłopakami zainteresowany i pyta o dalsze szczegóły odnośnie adopcji.
ASK@ pisze:po_prostu_kaska pisze:Dostałam zapytanie o adopcję Tuptusia i Atomka - razem.
Czy ktoś z Was mógłby się z Panem skontaktować jakbym podała adres e-mail? Nie chcę obarczać tym teraz Basi, a ja na rozmowach nie znam się zupełnieMam informację, że Pan jest chłopakami zainteresowany i pyta o dalsze szczegóły odnośnie adopcji.
Fajnie by było.Poszukałoby się kogoś do wizyty pa.
sonata pisze:ASK@ pisze:po_prostu_kaska pisze:Dostałam zapytanie o adopcję Tuptusia i Atomka - razem.
Fajnie by było.Poszukałoby się kogoś do wizyty pa.
Mieszkam na Bródnie, mogłabym pomóc, ale nigdy nie robiłam wizyty pa; wiem tylko że pytając o warunki myślałabym jak o własnych koteczkach i w związku z tym nie wiem czy bym oddała;
sonata pisze:jerzykowa przesyłam na pw mój adres mailowy a wieczorem porozmawiam z Basią; najpierw trzeba zobaczyć, w ktorej części Bródna mieszka, a może ktoś się ze mną wybierze,
MalgWroclaw pisze:sonato, zestaw pytań spisz na kartce i zapisuj odpowiedzi, żeby niczego nie pominąć. Twoja wizyta byłaby rzeczywistą pomocą dla Basi.
EVA2406 pisze:Zależnie od dnia tygodnia i godzin w jakich ma się odbyć wizyta, jeśli się nikt nie zgłosi z bliższych okolic, mogę pomóc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 217 gości