Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iwona11 pisze:Zapomniałam napisać, że kończy się Intestinal, już prawie nie ma.
terenia1 pisze:ania7 pisze:Witam wszystkichto mnie wspominała Terenia i to właśnie ja pragnę dołączyć do grona wolontariuszy
Jeszcze raz potwierdzam chęć i czekam na info kiedy mogę przyjść. W zasadzie codziennie rano/do południa jestem dyspozycyjna. Pozdrawiam
Aniu klucz już dorobiony, jak możesz wpaść we wtorek na mój popołudniowy dyzur to zapraszam można klucz odebrać ja będę około 17 w kociarni.
Dorota Wojciechowska pisze:Iwona11 pisze:Zapomniałam napisać, że kończy się Intestinal, już prawie nie ma.
A kto jest na intestinalu
ania7 pisze:terenia1 pisze:ania7 pisze:Witam wszystkichto mnie wspominała Terenia i to właśnie ja pragnę dołączyć do grona wolontariuszy
Jeszcze raz potwierdzam chęć i czekam na info kiedy mogę przyjść. W zasadzie codziennie rano/do południa jestem dyspozycyjna. Pozdrawiam
Aniu klucz już dorobiony, jak możesz wpaść we wtorek na mój popołudniowy dyzur to zapraszam można klucz odebrać ja będę około 17 w kociarni.
Superw takim układzie koło 17 we wtorek jestem w kociarni
terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 01.04.2013r. do 07.04.2013 r.
01.04. pon. rano Mirka
02.04. wtorek rano Ewa wiecz. Teresa
03.04. środa rano brak wiecz. brak
04.04. czwartek rano brak wiecz. brak
05.04. piątek rano brak wiecz. brak
06.04.sobota rano brak wiecz. brak
07.04 niedziela rano brak wiecz. brak
masKotka? pisze:Ja jutro jadę do Lupusa na szczepienia z moimi kotami, czy coś przy tej okazji mogę załatwić??
Anett84 pisze:takustal proszę termin na sterylke czarnej dzikuski jak najszybciej się da
terenia1 pisze:A czy czasami ta biało-czarna kotka po sterylce nie powinna jutro jechać na kontrolę do Lupusa?
terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 01.04.2013r. do 07.04.2013 r.
01.04. pon. rano Mirka
02.04. wtorek rano Ewa wiecz. Teresa
03.04. środa rano brak wiecz. brak
04.04. czwartek rano brak wiecz. brak
05.04. piątek rano brak wiecz. brak
06.04.sobota rano brak wiecz. brak
07.04 niedziela rano brak wiecz. brak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 75 gości