Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pinokio_ pisze:hej, Sylwia, spokojnie, nikt nie oddaje kotki przeciez. Napisalam tylko o tym, bo dziwne jest dla mnie, ze ktos na pw piusze a tu nie.
A soniamalutka nie bardzo ma doswiadczenie w adopcjach i nie podejmie zreszta sama decyzji. Moze ta pani odezwie sie i tutaj. Skoro sie zalogowala na forum, to znaczy, ze czyta, tak?
Poczekajmy, a noz widelec bedzie spoko domek. A jak nie to potrzebny jest dt na cito. sonia wykastruje kotke, ale nie ma gdzie ją przetrzymac. Da ktos dt, choc na kilka dni? Moze jest ktos blisko Bielska Podlaskiego, kto by mogl?
sylwia1982 pisze:pinokio_ pisze:hej, Sylwia, spokojnie, nikt nie oddaje kotki przeciez. Napisalam tylko o tym, bo dziwne jest dla mnie, ze ktos na pw piusze a tu nie.
A soniamalutka nie bardzo ma doswiadczenie w adopcjach i nie podejmie zreszta sama decyzji. Moze ta pani odezwie sie i tutaj. Skoro sie zalogowala na forum, to znaczy, ze czyta, tak?
Poczekajmy, a noz widelec bedzie spoko domek. A jak nie to potrzebny jest dt na cito. sonia wykastruje kotke, ale nie ma gdzie ją przetrzymac. Da ktos dt, choc na kilka dni? Moze jest ktos blisko Bielska Podlaskiego, kto by mogl?
no ja już prześledziłam wątki na których 88marta się pojawiała i nie brałabym jej oferty na poważnie
viewtopic.php?f=10&t=151838&p=9720674#p9720674
viewtopic.php?f=13&t=151604
issey32 pisze:Dziewczyny, 88marta zgłosiła chęć pomocy w ogłoszeniach: viewtopic.php?f=1&t=152020
Napisałam do niej i zgodziła się wstawić ogłoszenia eksmitkom. Mam jej przesłać materiały.
A może warto poprosić o spotkanie, jeśli ktoś jest z Warszawy? Może 88marta ma dobr intencje?
sylwia1982 pisze:issey32 mam już przelew na kwotę 50zł od Ciebie na sterylkę kotki, wielkie dzięki
sylwia1982 pisze:
małe kociaki jako pokarm dla węża![]()
![]()
pinokio_ pisze: tylko moim zdaniem nie mozna dopuscic do urodzenia kociaczkow. Wiem, ze to okrutne, ale nie mozemy dopuscic do kolejnych bezdomnych.
CatAngel pisze:pinokio_ pisze: tylko moim zdaniem nie mozna dopuscic do urodzenia kociaczkow. Wiem, ze to okrutne, ale nie mozemy dopuscic do kolejnych bezdomnych.
To nie jest okrutne, dla mnie to co napisałaś jest bardzo mądre ale większość ludzi tego nie rozumie. Byłam kiedyś przeciwna sterylizacji kotek w ciąży do momentu kiedy nie trafiłam na 10małych kotów które zaczęły chorować na pp i umierać mi na rękach.
A co do tej osoby która oferuje dt nie wiem czemu ale od razu mi się to nie podoba, może dlatego że na każdym wątku gdzie są koty które szukają domów jest wpis tej osoby.
Mając dwa małe koty, nie wiem chyba za małe jak na ten sezon.
A czemu kotka już nie jest sterylizowana?
Moge dać info na fb ze szukacie dla niej dt po sterylce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 176 gości