Villentretenmerth pisze: IMIĘ, choć imię podaruj -to już będzie Ktoś, nie coś.
To jest KTOŚ - ale musimy sie bardziej poznać, aby imię samo przyszło

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Villentretenmerth pisze: IMIĘ, choć imię podaruj -to już będzie Ktoś, nie coś.
Villentretenmerth pisze:
Nie leżał. Siedział z dumą na dwumetrowej szafie. Marudek. Jakim cudem ten ofutrzony kloc wstrzelił tam swój gruby tyłek?! Są rzeczy na niebie i ziemi nie śnione przez filozofów.
Jak zlazł stamtąd -też nie wiem, ale był bardzo z siebie zadowolony.
Monika_Krk pisze:No i zostaje zawsze letnia zabawa w śnieżki. Takie cuda tylko w Polsce![]()
izka53 pisze:Villentretenmerth pisze: IMIĘ, choć imię podaruj -to już będzie Ktoś, nie coś.
To jest KTOŚ - ale musimy sie bardziej poznać, aby imię samo przyszłoRoboczo to Mały, albo Kić. Ale to nie jest TO
barbarados pisze:izka53 pisze:Villentretenmerth pisze: IMIĘ, choć imię podaruj -to już będzie Ktoś, nie coś.
To jest KTOŚ - ale musimy sie bardziej poznać, aby imię samo przyszłoRoboczo to Mały, albo Kić. Ale to nie jest TO
Proponuje : Kiciek , tak roboczo . Kiciosław Wielki .
MB&Ofelia pisze:Monika_Krk pisze:No i zostaje zawsze letnia zabawa w śnieżki. Takie cuda tylko w Polsce![]()
Zaczynam coraz poważniej rozważać emigrację. Ja i moje koty wolimy ciepełko
Monika_Krk pisze:barbarados pisze:izka53 pisze:Villentretenmerth pisze: IMIĘ, choć imię podaruj -to już będzie Ktoś, nie coś.
Proponuje : Kiciek , tak roboczo . Kiciosław Wielki .
Imć Kić - to takie staropolskie i fajne![]()
Waćpan Kić - to już bardziej banalne.
A na : Imć Kićmożna sobie język połamać - ale zapamięta każdy kto raz zobaczy.
Villentretenmerth pisze:(...)
Moniko, przepraszam... Czy to żółtawe chrapiące, to aluzja?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka, Paula05 i 146 gości