kiche_wilczyca pisze:Zdrowych, pogodnych i rodzinnych ŚwiątZdrowych, pogodnych i rodzinnych Świąt
Ciociu, zapomniałaś nam przysłać choinkę
Moderator: Estraven
kiche_wilczyca pisze:Zdrowych, pogodnych i rodzinnych ŚwiątZdrowych, pogodnych i rodzinnych Świąt
Caragh pisze:Ineczko, jutro pewnie coś dobrego do amciania dostaniesz?
I mizianek więcej?
MalgWroclaw pisze:Śnieg![]()
Fasolka

[tylko nie ubrana
Ewa L. pisze:He,he a nasza duża ma choinkę.[tylko nie ubrana
]Duża ciągle zapominała znieść ją do piwnicy i tak została.A śnieżyca u nas straszna - w grudniu tak nie było
![]()
Zuzia i Pola!![]()
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:He,he a nasza duża ma choinkę.[tylko nie ubrana
]Duża ciągle zapominała znieść ją do piwnicy i tak została.A śnieżyca u nas straszna - w grudniu tak nie było
![]()
Zuzia i Pola!![]()
Nie pamiętam, jak było w grudniu.
Moja @ postawiła mi na stole czekoladowego zająca, a na podłodze nakręcaną kaczuszkę.
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:He,he a nasza duża ma choinkę.[tylko nie ubrana
![]()
Zuzia i Pola!![]()
Moja @ postawiła mi na stole czekoladowego zająca, a na podłodze nakręcaną kaczuszkę.
My z Polcią dostałyśmy od Dużej duuuużo myszek i baranki.Na naszym wąteczku są fotki jak się bawimy![]()
Zuzia
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:He,he a nasza duża ma choinkę.[tylko nie ubrana
![]()
Zuzia i Pola!![]()
My z Polcią dostałyśmy od Dużej duuuużo myszek i baranki.Na naszym wąteczku są fotki jak się bawimy![]()
Zuzia
Widziałam

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, Sylwia_mewka i 34 gości