KOCIA CHATKA zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 30, 2013 14:20 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

ewasewa pisze:Witam!
bylam w Kocej Chatce "poza kolejka" potwierdzam, ze Lezek bawi sie jak mały kotek, szaleństwo...Bardzo kontaktowa jest Amelka-grubaska-przymilaska.Lili jest wystraszona, ale poddaje się głaskaniu i sprawia jej to przyjemnosc...szybko sie oswoi.Natomiast tygryski (Misiek i Nutka) są zupełnie w porzo..Mogłby się ktoś po nie zgłosić...Nie mialam odwagi jedynie stresowac stworzenia ktore bylo w klatce...skulone do bolu.
Co do grafiku...
poprosze o dyzur wyjatkowo rano we wtorek,,,,,prosze tylko o instrukcje
pozdrawiam
EWA

Dzięki Ewo zaraz zapisuję na dyżur :) rano chyba tylko łezek powinien dostać silimarol, jak nie dasz rady ja podam mu wieczoorkiem. Reszta to tylko sprzątanie i podanie jedzonka :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob mar 30, 2013 14:46 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

WESOŁYCH ŚWIĄT

Obrazek
agula76

Post » Sob mar 30, 2013 17:53 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Radosnych i spokojnych Świąt :D

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Sob mar 30, 2013 18:01 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

przywiozłam do chatki kolejną dziką albo dzikiego, podobno to kotka ale mnie się nie wydaję
i była akcja, uciekł mi kotek jak do boksu próbowałam go przełożyć, Cat Angelsi mi pomogli, dzięki jeszcze raz za pomoc
klatka łapka to super sprawa
dziczka po sterylce faktycznie wycofana, zdołowana
oby jak najszybciej mogła wrócić na swoje śmieci :)
a z tą drugą dziką też uważajcie, straszny szał
i Łezuś skorzystał, był na spacerku, ale mruczał jak mu szelki wyjęłam, pięknie chodzi na smyczy,lepiej niż mój pies, podobało mu się to bardzo :)
Ewa też przyjechała, pospacerowała również sobie z Łezusiem
grono kociochatkowców coraz większe, suuuper :)

Anett84

Od: Pon paź 22, 2012 9:36

Post » Sob mar 30, 2013 19:53 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Anetko a na kiedy umówiłaś sterylkę/kastrację dla tej następnej kotki/kocurka?
Dasz radę ją przetransportować do lecznicy?
A co z tą ciężarówką?

Ja w przyszłym tygodniu chyba też będę potrzebowała klatki-łapki muszę pomóc Maryli tej która pomaga nam w szukaniu domków dla naszych kociaków, ona dokarmia koty na Pogoni niestety towarzystwo nie jest wysterylizowane.
Przy okazji dostałam od Maryli wieści o Ogonku obecnie Ogonek ma na imię Rysiu i u chłopaka wszystko w najlepszym porządku :D

terenia1

Post » Sob mar 30, 2013 19:55 Re: nowy wątek proszę nie pisać

Grafik dyżurów na tydzień od 01.04.2013r. do 07.04.2013 r.
01.04. pon. rano Mirka
02.04. wtorek rano Ewa wiecz. Teresa
03.04. środa rano brak wiecz. brak
04.04. czwartek rano brak wiecz. brak
05.04. piątek rano brak wiecz. brak
06.04.sobota rano brak wiecz. brak
07.04 niedziela rano brak wiecz. brak

terenia1

Post » Sob mar 30, 2013 19:57 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

ania7 pisze:Witam wszystkich :) to mnie wspominała Terenia i to właśnie ja pragnę dołączyć do grona wolontariuszy :) Jeszcze raz potwierdzam chęć i czekam na info kiedy mogę przyjść. W zasadzie codziennie rano/do południa jestem dyspozycyjna. Pozdrawiam :D

Aniu klucz już dorobiony, jak możesz wpaść we wtorek na mój popołudniowy dyzur to zapraszam można klucz odebrać ja będę około 17 w kociarni.

terenia1

Post » Sob mar 30, 2013 20:19 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Alunia w swoim nowym domku :1luvu:
Obrazek

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Sob mar 30, 2013 22:08 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Dziewczyny i chłopaki :D wszystkiego najlepszego co prawda święta bardziej zimowe niż wiosenne, ale miejmy nadzieję że wiosna już tuż za płotem :D odpoczywajcie, cieszcie się swoim szczęściem :)

Obrazek

terenia1

Post » Sob mar 30, 2013 23:25 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Dla takich jak ja klucz powinien znajdować się pod wycieraczką! :D Zapomniałam go zabrać i musiałam specjalnie jechać do domu, przez co musiałam skrócić wizytę u kociaków. A koty albo to wyczuły i nie pchały się do głaskania, albo ktoś przede mną był i je wygłaskał (a z tego co czytam, to chyba jednak ktoś przede mną był :) ). Łezek albo Nutka ma rozwolnienie. Nowy czarny(a) jest tak wystraszony, że wręcz jak kameleon zrównał się ze ścianą łącznie z wciśnięciem łebka w róg tak, żeby go jak najmniej wystawało. Nic nie zjadł i kuweta była czysta.

Zdrowych, spokojnych i bogatych Świąt :) (a ja na 6 do roboty :( :p :D)

masKotka?

Od: Nie lut 03, 2013 19:48

Post » Nie mar 31, 2013 9:59 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

terenia1 pisze:
ania7 pisze:Witam wszystkich :) to mnie wspominała Terenia i to właśnie ja pragnę dołączyć do grona wolontariuszy :) Jeszcze raz potwierdzam chęć i czekam na info kiedy mogę przyjść. W zasadzie codziennie rano/do południa jestem dyspozycyjna. Pozdrawiam :D

Aniu klucz już dorobiony, jak możesz wpaść we wtorek na mój popołudniowy dyzur to zapraszam można klucz odebrać ja będę około 17 w kociarni.

albo w poniedziałek, to podam
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie mar 31, 2013 12:42 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Chyba rano nikt nie był, więc zrobię dyżur wcześniej, od 16-tej.

Iwona11

Post » Nie mar 31, 2013 18:29 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

W dyżurze towarzyszyła mi dzisiaj Anetka oraz moja mama, która po raz pierwszy odwiedziła chatkę. Bardzo spodobał jej się Misiek, który był dzisiaj w świetnym humorze, dał się głaskać i bawił się piłeczką na sznurku. Amelka też w dobrej formie. Lilu nie wyszła z budki, postawiłam jej zestaw miseczek na półce.
Łezek nalał dzisiaj centralnie na łóżko przy kaloryferze. Zaprany koc wisi na drabinie w przedsionku, ale nie wiem czy tam wyschnie, bo zimno. Nutka spoko, nikogo dzisiaj nie chciała schrupać :D
Dziki - łaciata wyszła na kontenerek i tam sobie siedziała. Z kuwety korzystała. Czarna (czarny?) - przerażona, wbita w kąt w bezruchu, przodem do ściany, jedzenia nie ruszyła, w kuwecie pusto, tylko wody w miseczce było mało, więc chyba piła.

Iwona11

Post » Nie mar 31, 2013 18:39 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Wesołych świąt życzą Edyta, Rafał, Inka i Renata :D

edisza

Od: Sob gru 03, 2011 9:02

Post » Nie mar 31, 2013 19:53 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Dzięki za życzenia, również życzymy wesołych, zdrowych Świąt :D

Iwona11

[poprzednia][następna]