dziękujemy i wzajemnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Hejka![]()
Danusiu, z okazji Świąt (aż się ciśnie na usta Bożonarodzeniowych) Wielkanocnych życzymy Ci Kochana aby te świąteczne dni były radosne, wesołe, w gronie najbliższych. Aby serce pełne było szczęscia i spokoju ducha.
Smacznego jajka(chociaż na usta ciśnie mi się smacznego karpika)i oczywiście mokrego Śmingusa
![]()
![]()
![]()
![]()
Duza z dzieciakami![]()
ps. a mówiłam żeby po świętach nie chowac choinki, w sam raz by się teraz przydała![]()
Mnie zasypał śniegcoś mi się zdaje że Ciebie Danuś tez
Bolkowa pisze:Radosnych, spokojnych Świąt![]()
Popiekłam co miałam wczoraj, dzisiaj resztki pochowałam, żeby było na jutro. Mogłabym co prawda coś jeszcze zrobić,ale po wizycie porannej u rodziców słodkiego mam dość![]()
Biedne chłopaki
feniks32 pisze:Uroczemu Klubikowi i Danusi,
życzymy spokojnych i wesołych Świąt,
samych radosnych chwil oraz powiewu wiosny
Eśkowa Rodzinka![]()
Danusia pisze:ja nic nie piekłam , młody przyniósl ciasto z cukierni, sporo tego, makowce ,serniki , babki wszelakie , keksy , jableczniki i jeszcze jakieś tam. no nic tylko tyć
Bolkowa pisze:Danusia pisze:ja nic nie piekłam , młody przyniósl ciasto z cukierni, sporo tego, makowce ,serniki , babki wszelakie , keksy , jableczniki i jeszcze jakieś tam. no nic tylko tyć
Starszego nie wrobię, ale młodszego może namówię na naukę na cukiernika.
Żyć i nie kończyć jedzienia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości