Piekielna Trójca na dzikim Wschodzie ^^

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 25, 2013 21:16 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

AniHili pisze:
psiama pisze:No otóż to :evil:
Dziecię mi rozłozyło na ament jakim zapaleniem krtani albo cuś, jutro bedziemy potiwerdzac u dochtórki :roll:

Oj, zapalenie krtani to paskudztwo :? Niech zdrowieje szybko :ok:

Dzięki, powoli zaczyna się proces zdrowienia. Krtań lekko, lekko na szczęście :wink:

Trunieczke byc pokazała. I troszku Bułeczki tez :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto mar 26, 2013 8:24 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

psiama pisze:
AniHili pisze:
psiama pisze:No otóż to :evil:
Dziecię mi rozłozyło na ament jakim zapaleniem krtani albo cuś, jutro bedziemy potiwerdzac u dochtórki :roll:

Oj, zapalenie krtani to paskudztwo :? Niech zdrowieje szybko :ok:

Dzięki, powoli zaczyna się proces zdrowienia. Krtań lekko, lekko na szczęście :wink:

Trunieczke byc pokazała. I troszku Bułeczki tez :D

Toć są, na poprzedniej stronie :lol: Ale może przydybię je dziś na balkonie, słońce wywabia gadziny coraz bardziej, mimo mrozu. A propos mrozu, to miałam fantazję uprać gruby chodnik (bo herbatą zalałam, a on jasny taki) i wywiesić na balkonie - obecnie wisi tam płachta lodowa zamiast miękkiego podstopnika :evil:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto mar 26, 2013 8:30 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

Tamte obejrzałam w przód w tył i w poprzek.
Koty w słońcu, o to by było coś :ok:
Obrazek

psiama

Post » Śro mar 27, 2013 8:46 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

Oki, są fotki, choć malutko. Koty nie chciały pozować, a ja z kanapką w zębach też nie miałam natchnienia za nimi ganiać o 7 rano :lol:

Kostuś, który nie lubi zimna, oj nie lubi... woli podziwiać rzeczywistość zza wysmarowanego nosami okna.
Obrazek

Manfred, który dla odmiany nie jest wrażliwy na temperatury (ale każdy nie byłby, gdyby był tak kudłaty)
Obrazek

Wczoraj, z ciekawości policzyłam kocie cycki :lol:
Grubas ma 8, ukrytych w tym puchu, ale Kostuszka...to kocina jakaś niepełnowartościowa, bo posiada zaledwie 4... 8O
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Śro mar 27, 2013 8:49 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

Z tego wniosek, że Manfred byłby lepszą matką niż Kostusia ;-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro mar 27, 2013 8:53 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

jozefina1970 pisze:Z tego wniosek, że Manfred byłby lepszą matką niż Kostusia ;-)

Obawiam się, że pod względem charakteru też :lol: Manfred to taka tłusta, miękka przytulanka, a Kostuszka to mała złośnica, jak coś nie pasuje to tłucze aż pióra lecą.
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Czw mar 28, 2013 12:58 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

Czyli tendencja bardzo adekwatna.
Wszak mówi się o ewolucyjnej zmianie u ludzi, kobiety mężnieją a faceci kobiecieją :mrgreen:
Obrazek

psiama

Post » Czw mar 28, 2013 13:02 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

psiama pisze:Wszak mówi się o ewolucyjnej zmianie u ludzi, kobiety mężnieją a faceci kobiecieją :mrgreen:

Nic nie mów - niektórzy wyglądają koszmarnie :strach: i nie mówię tu o urodzie, bo na to to wiadomo - tylko o robienie z siebie nie wiadomo czego. Ja wiem, że młodzież w każdej epoce ma różne mody (też nie byliśmy inni) ale jak patrzę na to, co dzisiejsi faceci (niektórzy) wyprawiają to nie wiem - śmiać czy płakać

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw mar 28, 2013 15:32 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

No jest jak piszesz Józia i nie wiadomo czy smiać sie czy płakac :twisted:

Trunieczka cudna moja :1luvu:
i Bułeczka :1luvu:
A to coś za Trunka wyglada jak jej ogonkiem choc nim nie jest :mrgreen: :ok:
Obrazek

psiama

Post » Pt mar 29, 2013 8:33 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

psiama pisze:No jest jak piszesz Józia i nie wiadomo czy smiać sie czy płakac :twisted:

Trunieczka cudna moja :1luvu:
i Bułeczka :1luvu:
A to coś za Trunka wyglada jak jej ogonkiem choc nim nie jest :mrgreen: :ok:

Hmm...to jest figurka kota, prezent od przyjaciółki, która zna dobrze mego hopla :lol:

A obecni mężczyźni...yyy...albo wyglądają jak ziomki spod bloku (i to niezależnie od wieku - łysy łeb i jakieś dresy) albo jak baby, fakt :lol: Są pojedyncze okazy lepszego gatunku, ale to już najczęściej "wyłapane" :wink:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Pt mar 29, 2013 10:16 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

Kostusia nieodmiennie Behemotem paczy :1luvu:
I pewnie juz jej tak zostanie :twisted:

No a Bułkownik jest ... Bułkownik po prostu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jeden taki egzemplarz faceta, który wygladał jak facet przyuważyłam w poniedziałek w autobusie.
ALE :idea:
Przedział wiekowy jakby mój, a po dalszych dyskretnych oględzinach spod grzywki stwierdziłam, że na 150% jest "wyłapany" czyli ma w domu kobietę, która o niego dba, jesli wiecie co mam na myśli. To po prostu widać i już.
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt mar 29, 2013 10:46 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

AYO pisze:Kostusia nieodmiennie Behemotem paczy :1luvu:
I pewnie juz jej tak zostanie :twisted:

No a Bułkownik jest ... Bułkownik po prostu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jeden taki egzemplarz faceta, który wygladał jak facet przyuważyłam w poniedziałek w autobusie.
ALE :idea:
Przedział wiekowy jakby mój, a po dalszych dyskretnych oględzinach spod grzywki stwierdziłam, że na 150% jest "wyłapany" czyli ma w domu kobietę, która o niego dba, jesli wiecie co mam na myśli. To po prostu widać i już.

Hehe te czarne albo czarno-białe (ale z przewagą czarnego!) już tak mają; może uda mi się sfotografować niejakiego Lisza mojej sis...ten to dopiero ma minę, jakby mordować chciał samym spojrzeniem :lol: On nawet w kocim "społeczeństwie" ma pewnie opinię psychopaty :lol:

A co do chłopów...jak nie wygląda jak dziad borowy, to raczej ma właścicielkę (albo miał i jeszcze zapuścić sie nie zdążył), i to chyba niezależnie od wieku. Jakoś ostatnio jadowita się robię w męskim temacie :twisted:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Śro kwi 03, 2013 18:46 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

Mam w końcu fotkę, na której można porównać gabaryty moich kotforów :mrgreen:

Obrazek
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Śro kwi 03, 2013 19:27 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

Szukam pod fotka przycisku lubię to !
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro kwi 03, 2013 19:32 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

villemo5 pisze:Szukam pod fotka przycisku lubię to !

:mrgreen: Słodkie som, nie? To jak relacja grzyb-sosna: ona ciągnie z niego ciepło, a on ma kogo szturchnąć raz na jakiś czas :lol:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

[poprzednia][następna]