ok, oglaszam wiec strajk! Jesli kociamysza rezygnuje, to ja nie glosuje, bo mialam zamiar oddac glos na obledna Kicie.Yode

Kociamysza... nie rob nam tego, zobacz, ilu fanow maja Twoje kociaste na tym forum

Moderator: Moderatorzy
Zgadzam się z tym przypuszczeniem. Z tą różnicą, że w tym przypadku może raczej nie "obraził się", a "został obrażony".Iwonami pisze:Zwykle gdy ktoś nagle przestaje pisać na forum oznacza najczęściej, że się obraził.
mavi pisze:Zgadzam się z tym przypuszczeniem. Z tą różnicą, że w tym przypadku może raczej nie "obraził się", a "został obrażony".Iwonami pisze:Zwykle gdy ktoś nagle przestaje pisać na forum oznacza najczęściej, że się obraził.
Jeśli tak się stało, to jest to bardzo smutne! Kociamyszo! Bądź z nami!
KITA - RZESZÓW pisze:
Proszę o poprawienie głosowania,
w tej edycji mamy podział na koteczki i kocurki,
przyznajemy od 1 do 3 punkcików
Iwonami pisze:Zwykle gdy ktoś nagle przestaje pisać na forum oznacza najczęściej, że się obraził.
Pewnie tak jest i w tym przypadku, mam nadzieję ze kotki mają się dobrze...
Tyle, że nie z ich winy nie możemy na nie głosować. Pokazałam wczoraj kandydatki i kandydatów mojej 91-letniej mamie. Chorującej na starość. Strasznie się mamie podobały koty kociamysza, cieszyła się jak dziecko patrząc na pierwsze zdjęcie, a potem na rozwartą paszczę.
A ona prawie się już nie uśmiecha....
Szkoda, że nie mogę jej dzisiaj pokazać tych zdjęć raz jeszcze.
kociamysza pisze:
Starwarsy ani Kicia.Yoda, a ja tym bardziej z forum nie znikamy, wiec jesli widok naszego Klanu sprawia odrobine radosci i wywoluje usmiech na twarzy Mamy Iwonami to zapraszam na watek Kici.Yody chwilowo zagarniety przez Atak Klonow
viewtopic.php?f=1&t=121219&p=9726160#p9726160
W imieniu Klanu dziekuje za glosy, ktore jak juz prosilam przyznajcie innym kocim cudom
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości