Moderator: Moderatorzy
Catalinaa pisze:Chciałam zapytać czy ma ktoś jakieś doświadczenie z lecznicą "Irys" na ul. Senatorskiej.
Yagutka pisze:Czy w Krakowie są jakieś lecznice czynne 24h? Jakieś pogotowie weterynaryjne?
miszelina pisze:Yagutka pisze:Czy w Krakowie są jakieś lecznice czynne 24h? Jakieś pogotowie weterynaryjne?
Arka na Chlopskiej,
Krakvet na Sanockiej
Yagutka pisze:miszelina pisze:Yagutka pisze:Czy w Krakowie są jakieś lecznice czynne 24h? Jakieś pogotowie weterynaryjne?
Arka na Chlopskiej,
Krakvet na Sanockiej
Fakt, Krakvet, zapomniałam.
A ta Arka to też działa 24h jako dyżur, że trzeba przyjechać?
Yagutka pisze:A dobry lekarz z doświadczeniem w leczeniu kotów nerkowych w Krakowie jest?
Teraz chodzę do Royal-Vet, ale na wszelki wypadek zbieram informacje.
miszelina pisze:Tak, ale często na dyżurze jest tylko technik.
Yagutka pisze:Przy okazji - słyszałam o jakiejś miłej wetce w okolicy Zielonek. Ktoś coś słyszał?
Myszka.xww pisze:Yagutka pisze:Przy okazji - słyszałam o jakiejś miłej wetce w okolicy Zielonek. Ktoś coś słyszał?
Może chodzi o Alę Banaś? Prowadziła nerkową Szansę od Luelki. Skontaktuj się z nią, na pewno da namiar. (użytkownik luelka )
Myszka.xww pisze:Myszka.xww pisze:Yagutka pisze:Przy okazji - słyszałam o jakiejś miłej wetce w okolicy Zielonek. Ktoś coś słyszał?
Może chodzi o Alę Banaś? Prowadziła nerkową Szansę od Luelki. Skontaktuj się z nią, na pewno da namiar. (użytkownik luelka )
edit, znalazłam:
http://www.anima-vet.pl/lekarz-weterynarz
Yagutka pisze:Yagutka pisze:A dobry lekarz z doświadczeniem w leczeniu kotów nerkowych w Krakowie jest?
Teraz chodzę do Royal-Vet, ale na wszelki wypadek zbieram informacje.
Nadal szukam dobrego lekarza od nerkowców.
Zmieniłam na lecznicę Szydłowskich, ale nadal szukam.
I specjalisty od USG też szukam (Iris na Senatorskiej? Therios w Myślenicach?)
Przy okazji - słyszałam o jakiejś miłej wetce w okolicy Zielonek. Ktoś coś słyszał?
Yagutka pisze:A może ktoś leczył nerkowca tutaj:
http://www.diarra.pl/
Catalinaa pisze:Chciałam zapytać czy ma ktoś jakieś doświadczenie z lecznicą "Irys" na ul. Senatorskiej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości