#####KRAMIK Z WIELKANOCNYMI WYPIEKAMI**PO ZAPISACH ;)****

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie mar 17, 2013 19:12 Re: #####KRAMIK Z WIELKANOCNYMI WYPIEKAMI**PO ZAPISACH ;)***

Informuję, że wiekszość wpłat jest już na koncie :1luvu: Troche sie denerwuje, czy wszystko będzie się podobało , smakowało i czy poczta nie nawali :roll: Jak do tej pory zawsze doszło w porę ,więc wierzę, ze tym razem tez tak się stanie :D Jeszcze raz dziekuję wszystkim, którzy zamówili wypieki, dzięki Wam zabieg Rysi jest juz zapłacony, przedwczoraj wykastrowałam Tofika, a we wtorek na sterylizacje pojedzie Hania i Zuzia :1luvu: Po Świętach wystawie jeszcze jakiś bazarek i wysterylizuję Dorotke i Rysie. Wszystkie te koty szukaja nowych domków, mam nadzieje, ze znajdą :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie mar 17, 2013 19:20 Re: #####KRAMIK Z WIELKANOCNYMI WYPIEKAMI**PO ZAPISACH ;)***

Nic nie martw !!!! Będzie smakowało i wszystko się uda :P Grunt, że kiciusie mają to co mieć powinny :1luvu:
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Śro mar 27, 2013 14:45 Re: #####KRAMIK Z WIELKANOCNYMI WYPIEKAMI**PO ZAPISACH ;)***

Moja paczuszka już dotarła, w domu wszystko rozpakuję i zjem, mniammm :D No może, nie wszystko, ścinki polarowe oddam Thorkatt - na pewno się ucieszy :lol:

Wesołych Świąt, a kotkom życzę znalezienia super domków :ok:
Pako

Post » Śro mar 27, 2013 14:55 Re: #####KRAMIK Z WIELKANOCNYMI WYPIEKAMI**PO ZAPISACH ;)***

Pako pisze:Moja paczuszka już dotarła, w domu wszystko rozpakuję i zjem, mniammm :D No może, nie wszystko, ścinki polarowe oddam Thorkatt - na pewno się ucieszy :lol:

Szybko dosżło, bałam sie, ze moga paczki nie dojść i wysłałam wszystkie .....Priorytetem 8) Czy wszystko dotarło w całosci? Wiedziałam, ze ścinki moga się przydac ;) to dobry sposób na zabezpieczenie słoików :ok:

Iweta

Post » Śro mar 27, 2013 15:17 Re: #####KRAMIK Z WIELKANOCNYMI WYPIEKAMI**PO ZAPISACH ;)***

wszystko dotarło w całości, tak zabezpieczone są, że nawet Poczta nie dała im rady :ok:
Pako

Post » Śro mar 27, 2013 15:32 Re: #####KRAMIK Z WIELKANOCNYMI WYPIEKAMI**PO ZAPISACH ;)***

Pako pisze:wszystko dotarło w całości, tak zabezpieczone są, że nawet Poczta nie dała im rady :ok:

U mnie tez, dzięki! :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro mar 27, 2013 17:44 Re: #####KRAMIK Z WIELKANOCNYMI WYPIEKAMI**PO ZAPISACH ;)***

taizu pisze:
Pako pisze:wszystko dotarło w całości, tak zabezpieczone są, że nawet Poczta nie dała im rady :ok:

U mnie tez, dzięki! :1luvu:

:)

Iweta

Post » Śro mar 27, 2013 18:47 Re: #####KRAMIK Z WIELKANOCNYMI WYPIEKAMI**PO ZAPISACH ;)***

No i niestety - mazurka chyba nie będę jadła...

jest taki piękny - nie będę miała sumienia pokroić :crying:

Poza tym chciałam Wam powiedzieć, że to jest przynajmniej podwójny mazurek, jak nie potrójny - po prostu mnóstwo pysznie pachnącego i wspaniale wyglądającego ciasta - dla wieloosobowej rodziny wystarczyłoby nawet z dokładkami :D
Pako

Post » Śro mar 27, 2013 19:32 Re: #####KRAMIK Z WIELKANOCNYMI WYPIEKAMI**PO ZAPISACH ;)***

Iweta pisze:
Pako pisze:Moja paczuszka już dotarła, w domu wszystko rozpakuję i zjem, mniammm :D No może, nie wszystko, ścinki polarowe oddam Thorkatt - na pewno się ucieszy :lol:

Szybko dosżło, bałam sie, ze moga paczki nie dojść i wysłałam wszystkie .....Priorytetem 8) Czy wszystko dotarło w całosci? Wiedziałam, ze ścinki moga się przydac ;) to dobry sposób na zabezpieczenie słoików :ok:

Najlepszy :ok: ścinki polarowe u mnie już :ryk: , a koty jak sie wwąchały
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Śro mar 27, 2013 19:38 Re: #####KRAMIK Z WIELKANOCNYMI WYPIEKAMI**PO ZAPISACH ;)***

Pako pisze:No i niestety - mazurka chyba nie będę jadła...

jest taki piękny - nie będę miała sumienia pokroić :crying:

Poza tym chciałam Wam powiedzieć, że to jest przynajmniej podwójny mazurek, jak nie potrójny - po prostu mnóstwo pysznie pachnącego i wspaniale wyglądającego ciasta - dla wieloosobowej rodziny wystarczyłoby nawet z dokładkami :D

Żeby tylko smakował 8)

Thorkatt pisze:
Najlepszy :ok: ścinki polarowe u mnie już :ryk: , a koty jak sie wwąchały

Ciekawe ile kotów wyczuły ;) Fajnie, ze ścinki też znalazły swój dom :ok:

Iweta

Post » Śro mar 27, 2013 19:46 Re: #####KRAMIK Z WIELKANOCNYMI WYPIEKAMI**PO ZAPISACH ;)***

I moje też już dotarło: i piękne, i smaczne, a zajac wielki (jego na razie nie ruszałam ;)

Dzięki, i pozdrawiam :1luvu:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Śro mar 27, 2013 20:49 Re: #####KRAMIK Z WIELKANOCNYMI WYPIEKAMI**PO ZAPISACH ;)***

Moje sztuk 5 długo czytały ścinki, więc chyba wielazapachów
dla ścinkow to racze DT :ryk:
dziekujemy pieknie i tez pozdrawiamy
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Czw mar 28, 2013 21:30 Re: #####KRAMIK Z WIELKANOCNYMI WYPIEKAMI**PO ZAPISACH ;)***

Czy wszystkie paczki dotarły? 8)

Iweta

Post » Czw mar 28, 2013 21:36 Re: #####KRAMIK Z WIELKANOCNYMI WYPIEKAMI**PO ZAPISACH ;)***

:lol: moja tak :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt mar 29, 2013 21:11 Re: #####KRAMIK Z WIELKANOCNYMI WYPIEKAMI**PO ZAPISACH ;)***

Dorota Wojciechowska pisze::lol: moja tak :ok:

Dziekuję Dorotko, choć nie wątpiłam, że Twoje ciastka doszły w całości :mrgreen:

Szkoda jednak, że większość nie napisała czy doszły wypieki i w jakim stanie :(

Iweta

[poprzednia][następna]