barbarados pisze:Nie zabroniony . Tylko wskazany taki dyskretny , żeby kotusi nie było przykroZ takiej osobistości nie wypada się śmiać tak jawnie
Trzeba jej współczuć i myziać . Prawda Inusiu ?
I nosić na rączkach! I przytulać!
Moderator: Estraven
barbarados pisze:Nie zabroniony . Tylko wskazany taki dyskretny , żeby kotusi nie było przykroZ takiej osobistości nie wypada się śmiać tak jawnie
Trzeba jej współczuć i myziać . Prawda Inusiu ?
barbarados pisze:Tak ! I chwalić pod niebiosa , żeby się artystyczna duszyczka nie obraziła ! I komplementy prawić !
barbarados pisze:Tak ! I chwalić pod niebiosa , żeby się artystyczna duszyczka nie obraziła ! I komplementy prawić !
Ewa L. pisze:barbarados pisze:Tak ! I chwalić pod niebiosa , żeby się artystyczna duszyczka nie obraziła ! I komplementy prawić !
Duzo komplementa,duzooooooo!
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:Tak ! I chwalić pod niebiosa , żeby się artystyczna duszyczka nie obraziła ! I komplementy prawić !
Duzo komplementa,duzooooooo!
Niech je sobie sama opowiada!
MaryLux pisze:Jak ja jej naopowiadam, to pomyśli, że z niej kpię.
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Jak ja jej naopowiadam, to pomyśli, że z niej kpię.
ALE JAK POWIESZ ŻE CIOCIUNIE TAK MÓWIŁY TO NA PEWNO UWIERZY
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Jak ja jej naopowiadam, to pomyśli, że z niej kpię.
No dobrze, powiem.
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Jak ja jej naopowiadam, to pomyśli, że z niej kpię.
No dobrze, powiem.
![]()
barbarados pisze:Tak , powiedz , proszę , bo ciocie się znają !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, Marmotka, MB&Ofelia i 189 gości