Unikalne cudeńka dla Lusi z niedowładem

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro mar 27, 2013 17:50 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

Dzięki za odpowiedz :)
To w takim razie moge powiedziec: Uff :)
Bo już chciałam odprawiać rytuały przeciw biegunce, zeby poszla precz ;) 8O
A jednak sama sie przestraszyla i odeszla :twisted:

Trzymam caly czas kciuki za Lucynke :ok: :ok: :ok:

A wyżej też Ann zamowila dwa baranki, widzialas? :)

Pozdrowienia :)

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Śro mar 27, 2013 18:05 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

Tak :) uzupełniłam - dziękuję za przypomnienie Ago, aniele

AnnAArczyK pisze:Prosiłabym dwa baranki, kolory nóżek obojętne, byle byłyby zgrabne :wink:

W takim razie dostaniesz czerwone i niebieskie zgrabnonóżki :)
Dziękuję :)
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Śro mar 27, 2013 18:48 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

Ja jestem Twoja osobista sekretarka ;) :lol:

Super, ze fanty wciąż się sprzedają :ok:

Oby tak dalej :) :mrgreen:

AgaS1987

Post » Śro mar 27, 2013 18:58 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

AgaS1987 pisze:Ja jestem Twoja osobista sekretarka ;) :lol:

:mrgreen:
a propos osobistej sekretarki - moja koleżanka z Rzeszowa ma taką :D
to jej kotka Dorisia - jak tylko pojawia się szelest papierków w drukarce, natychmiast przybiega :D
wymemla i zdepcze wszystko - czy to statut organizacji, czy to papiery dla kontrahenta :ryk:
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Post » Śro mar 27, 2013 19:08 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

Ja jestem za to bogatsza niż wy. :twisted: Mam dwie sekretarki.Pola czeka z napięciem na każdą stronę którą drukuję i dba o to żebym nie zapomniała wyłączyć kompa. :ryk: Do włączania też jest dobra :ryk: Zuzia za to "obsługuje'' drukarkę siedząc na niej i pilnując żeby pokrywa ksero była szczelnie zamknięta.
Cieszę się że z Lusią lepiej. Jestem ciekawa jutrzejszej wizyty u doktorka. :ok: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro mar 27, 2013 19:09 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

wiiwii pisze:
AgaS1987 pisze:Ja jestem Twoja osobista sekretarka ;) :lol:

:mrgreen:
a propos osobistej sekretarki - moja koleżanka z Rzeszowa ma taką :D
to jej kotka Dorisia - jak tylko pojawia się szelest papierków w drukarce, natychmiast przybiega :D
wymemla i zdepcze wszystko - czy to statut organizacji, czy to papiery dla kontrahenta :ryk:

Jakby co to ja bede grzeczniejsza ;) Ale gdybym Ci nie odpowiadala, to zatrudnisz mego kocura Macieja, ktory tez sie ostatnio "zaznajamial" z drukarka. Jednak On tylko podlatywal do niej jak sie cos drukowalo i patrzyl. Moze w przyszlosci nauczy sie sam przynosic gotowy wydruk? 8O

AgaS1987

Post » Śro mar 27, 2013 19:11 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

:ryk: :ryk: :ok: Wszystko przed Maciusiem! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro mar 27, 2013 19:12 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

Ewa L. pisze:Ja jestem za to bogatsza niż wy. :twisted: Mam dwie sekretarki.Pola czeka z napięciem na każdą stronę którą drukuję i dba o to żebym nie zapomniała wyłączyć kompa. :ryk: Do włączania też jest dobra :ryk: Zuzia za to "obsługuje'' drukarkę siedząc na niej i pilnując żeby pokrywa ksero była szczelnie zamknięta.
Cieszę się że z Lusią lepiej. Jestem ciekawa jutrzejszej wizyty u doktorka. :ok: :1luvu:

Ewa swietne masz Dziewczyny :ok:
Czekam na zdjecia Kociakow :)

No i rowniez czekam na jutrzejsze informacje :)

AgaS1987

Post » Śro mar 27, 2013 19:13 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

A tak w ogóle to Zapraszamy na Bazarek, bo jeszcze zostalo kilka swietnych fantow! :)

Mam nadzieje ze moge tak zareklamowac?

AgaS1987

Post » Śro mar 27, 2013 19:15 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

Oj tyle sekratarek i sekretarzy... Maciuś też się nada ;)
no to skoro już przy majstrowaniu przy urządzeniach jesteśmy... wkleję trochę prywaty (przynajmniej póki nie ma nic nowego o Lusi):
Obrazek

czeluści pochłonęły mi niestety oryginalny skan pupy z łapkami mej koty (obecnie mieszka z rodzicami 200 km stąd), ale takie pomiksowane mi zostało ;]

NIE MA, ŻE BOLI, TRZEBA SOBIE WEJŚĆ POMACAĆ ŁAPKĄ ŚWIATEŁKO!

wiiwii

Post » Śro mar 27, 2013 19:17 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

AgaS1987 pisze:
Ewa L. pisze:Ja jestem za to bogatsza niż wy. :twisted: Mam dwie sekretarki.Pola czeka z napięciem na każdą stronę którą drukuję i dba o to żebym nie zapomniała wyłączyć kompa. :ryk: Do włączania też jest dobra :ryk: Zuzia za to "obsługuje'' drukarkę siedząc na niej i pilnując żeby pokrywa ksero była szczelnie zamknięta.

Jak chcesz zobaczyć moje kociaste panny to wejdź na nasz wątek - link do niego w podpisie. :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro mar 27, 2013 19:29 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

wiiwii pisze:Oj tyle sekratarek i sekretarzy... Maciuś też się nada ;)
no to skoro już przy majstrowaniu przy urządzeniach jesteśmy... wkleję trochę prywaty (przynajmniej póki nie ma nic nowego o Lusi):
Obrazek

czeluści pochłonęły mi niestety oryginalny skan pupy z łapkami mej koty (obecnie mieszka z rodzicami 200 km stąd), ale takie pomiksowane mi zostało ;]

NIE MA, ŻE BOLI, TRZEBA SOBIE WEJŚĆ POMACAĆ ŁAPKĄ ŚWIATEŁKO!

No to swietna masz Koteczke ;)
Szkoda ze "Jej" skanik nie przetrwal. Byloby na co popatrzec ;) :ryk:

AgaS1987

Post » Śro mar 27, 2013 19:31 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

Ewa L. pisze:
AgaS1987 pisze:

Jak chcesz zobaczyć moje kociaste panny to wejdź na nasz wątek - link do niego w podpisie. :D

Oj widzisz, nawet nie wiedzialam, ze masz watek. ale ze mnie gapa :oops:
Troszke mi zejdzie czytanie, ale zerknelam na zdjecia i musze stwierdzic, ze piekne masz Koteczki :1luvu:
Pola jest podobna do Macieja- on tez krowkowy :)

AgaS1987

Post » Śro mar 27, 2013 19:33 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

AgaS1987 pisze:
Ewa L. pisze:
AgaS1987 pisze:

Oj widzisz, nawet nie wiedzialam, ze masz watek. ale ze mnie gapa :oops:
Troszke mi zejdzie czytanie, ale zerknelam na zdjecia i musze stwierdzic, ze piekne masz Koteczki :1luvu:
Pola jest podobna do Macieja- on tez krowkowy :)

Dziękujemy za komplementy! :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro mar 27, 2013 19:35 Re: Wielkanocno-kocie gadżety dla Lusi z niedowładem

No takie Piekne Dziewczyny to tylko trzeba komplementowac!
Tak samo jak i Nasza piekna Lucynke :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A wiec mamy trzy piekne koteczki, z czego jedna szuka swojego domeczku :ok:

AgaS1987

[poprzednia][następna]