To w takim razie moge powiedziec: Uff

Bo już chciałam odprawiać rytuały przeciw biegunce, zeby poszla precz

A jednak sama sie przestraszyla i odeszla

Trzymam caly czas kciuki za Lucynke

A wyżej też Ann zamowila dwa baranki, widzialas?

Pozdrowienia

Moderator: Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:Prosiłabym dwa baranki, kolory nóżek obojętne, byle byłyby zgrabne
AgaS1987 pisze:Ja jestem Twoja osobista sekretarka![]()
![]()
Super, ze fanty wciąż się sprzedają![]()
Oby tak dalej![]()
wiiwii pisze:AgaS1987 pisze:Ja jestem Twoja osobista sekretarka![]()
![]()
Super, ze fanty wciąż się sprzedają![]()
Oby tak dalej![]()
![]()
a propos osobistej sekretarki - moja koleżanka z Rzeszowa ma taką
to jej kotka Dorisia - jak tylko pojawia się szelest papierków w drukarce, natychmiast przybiega
wymemla i zdepcze wszystko - czy to statut organizacji, czy to papiery dla kontrahenta
Ewa L. pisze:Ja jestem za to bogatsza niż wy.Mam dwie sekretarki.Pola czeka z napięciem na każdą stronę którą drukuję i dba o to żebym nie zapomniała wyłączyć kompa.
Do włączania też jest dobra
Zuzia za to "obsługuje'' drukarkę siedząc na niej i pilnując żeby pokrywa ksero była szczelnie zamknięta.
Cieszę się że z Lusią lepiej. Jestem ciekawa jutrzejszej wizyty u doktorka.![]()
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Ja jestem za to bogatsza niż wy.Mam dwie sekretarki.Pola czeka z napięciem na każdą stronę którą drukuję i dba o to żebym nie zapomniała wyłączyć kompa.
Zuzia za to "obsługuje'' drukarkę siedząc na niej i pilnując żeby pokrywa ksero była szczelnie zamknięta.
Cieszę się że z Lusią lepiej. Jestem ciekawa jutrzejszej wizyty u doktorka.![]()
Ewa swietne masz Dziewczyny![]()
Czekam na zdjecia Kociakow
No i rowniez czekam na jutrzejsze informacje
wiiwii pisze:Oj tyle sekratarek i sekretarzy... Maciuś też się nada
no to skoro już przy majstrowaniu przy urządzeniach jesteśmy... wkleję trochę prywaty (przynajmniej póki nie ma nic nowego o Lusi):
czeluści pochłonęły mi niestety oryginalny skan pupy z łapkami mej koty (obecnie mieszka z rodzicami 200 km stąd), ale takie pomiksowane mi zostało ;]
NIE MA, ŻE BOLI, TRZEBA SOBIE WEJŚĆ POMACAĆ ŁAPKĄ ŚWIATEŁKO!
Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Ja jestem za to bogatsza niż wy.Mam dwie sekretarki.Pola czeka z napięciem na każdą stronę którą drukuję i dba o to żebym nie zapomniała wyłączyć kompa.
Jak chcesz zobaczyć moje kociaste panny to wejdź na nasz wątek - link do niego w podpisie.
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Ja jestem za to bogatsza niż wy.Mam dwie sekretarki.Pola czeka z napięciem na każdą stronę którą drukuję i dba o to żebym nie zapomniała wyłączyć kompa.
Jak chcesz zobaczyć moje kociaste panny to wejdź na nasz wątek - link do niego w podpisie.
Oj widzisz, nawet nie wiedzialam, ze masz watek. ale ze mnie gapa![]()
Troszke mi zejdzie czytanie, ale zerknelam na zdjecia i musze stwierdzic, ze piekne masz Koteczki![]()
Pola jest podobna do Macieja- on tez krowkowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości