Cena 20 zł .
PROMOCJA 15 ZŁ
Całość kasy zasili dom czasowy u Rustie i jej Babci viewtopic.php?f=1&t=127515 cel: zakup karmy i żwirku. Pomóż pomagać

Aktualnie w sprzedaży na dzień 17.07.2013
Rozmiar 30x60 cm

A może kocyk do transporterka ?
pomarańcz

Ewa L. pisze:Czy nr 3 ma taki sam rozmiar jak nr 4 - 28 cm na 60 cm.?
Bo jak tak to chciałabym zamówić dwie takie same nr 3.
krakusik8 pisze:Ewa L. pisze:Czy nr 3 ma taki sam rozmiar jak nr 4 - 28 cm na 60 cm.?
Bo jak tak to chciałabym zamówić dwie takie same nr 3.
nr 3 to 30x60 cm...
tylko 4 jest 28x60 cm.
Ewa L. pisze:Dobra nie przedłużajmy tego bo ja się mogę tak jeszcze długo zastanawiać![]()
Poproszę o dwie sztuki nr.3i dane do przelewu na PW.
Koty czekają a ja tu dumam nie wiem nad czym.![]()
Ewa L. pisze:Ewa L. pisze:Dobra nie przedłużajmy tego bo ja się mogę tak jeszcze długo zastanawiać![]()
Poproszę o dwie sztuki nr.3i dane do przelewu na PW.
Koty czekają a ja tu dumam nie wiem nad czym.![]()
Jak tam moje zamówienie?Przyjmiesz do realizacji?
Ewa L. pisze:Ok przelew poszedł i jutro powinnaś kaskę mieć u siebie. Czekam na paczuszkę i moje koteczki też. Zaznacz że cudny nr.3 sprzedany![]()
Pozdrawiam!
krakusik8 pisze:Ewa L. pisze:Ok przelew poszedł i jutro powinnaś kaskę mieć u siebie. Czekam na paczuszkę i moje koteczki też. Zaznacz że cudny nr.3 sprzedany![]()
Pozdrawiam!
Zrobiłam dzisiaj wysyłkę. Jak PP nie zawali to koty na Swięta powinny mieć już swoje nowe posłanka.![]()
Rustie dziękują.
Ewa L. pisze:Pragnę poinformować że dzisiaj doszła przesyłka.![]()
Bardzo dziękuję w imieniu koteczek Zuzi i Poli. Jak chcesz zobaczyć jak się prezentują poddupniczki zajrzyj na nasz wątek.Wklejam ci link http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=450
Pozdrawiam i wesołych świąt
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości