To byłby piękny dwupaczek,ale ODDASZ???

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
szzepty pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
Nic nie mogę pisać, bo powiecie się wazeliniara ze mnie!
koteczekanusi - jestem pod wrażenie
kotkins pisze:Hmmm...Magaaa to trzeba przemyśleć...
W sensie - żeby koty zostały i żebyś Ty podołała.
Wiesz co , napisz na pw o jakie konkretnie koszty chodzi.
O takie normalne czy o ekstra-wet , leki , badania?
magaaaa pisze:(...)
Koszty - wkurza mnie koszt badań w weterynaryjnych labach.
To jakas masakra.
Mocz z osadem w alabie ludzkim kosztuje 7 zł, morfologia z bichemią 8.
I siki już noszę do ludzkiego, bo w wet labie kosztuje 15zł + 15zł kurier, to niech się wypchają.
Niestety krew już daję do wet labu = 45zł. + kurier oczywiście
No i to mnie własnie wkurza.
Obie lalunie musza mieć badana krew co jakieś 2-3 m-ce. No, powiedzmy, ze sobie wydłużymy ten okres do 4 m-cy.
Przy założeniu że nie będa się wygłupiać i chorować pozostaje koszt karmy wet (obie muszą wcinać tę z indeksem). Oczywiście mogę je przerzucić na bezzbożówkę, ale dopóki się sytuacja nie unormuje z pęcherzami jedenj i drugiej - dostają RC HD.
Docelowo przerzucę je na Young Female Skin (mam zapas), a następnie na ToTW. Tak sobie planuję przynjamniej.
W sumie niby nic takiego, ale przeraża mnie perspektywa posiadania dwóch kotów nerkowych (bo one są nerkowe obie) - miałam już parę takich tymczasów i koszty były horrendalne.
I tak zastrzyki robię w domu, kroplówki podaję sama = niższemu kosztowi, ale tak czy siak - no takie wąłśnie mam obawy.
A Leośka to mnie własnie polizała
NataliaJas pisze:Hej ho!
Kochani, czy znacie kogoś kto mieszka w Warszawie (okolica Targówek) i mógłby zrobić nam PA dla kotków? Prosiłam o to już jedną osobę, ale ostatecznie urwał mi się kontakt. Byłabym bardzo wdzięczna!
szzepty pisze:cyt: Na PA mogłabym pójść, ale niechętnie, bo ja mam zawsze same wątpliwości i lęki - bardziej ufam ocenie Neigh (ew. mogę razem).
koteczekanusi - zapraszam serdecznie, byłoby nam bardzo miło gdybyś miała czas, możliwość i ochotę!
p.s. ten transporterek dla elegantek jest extra
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości