Koci tunel z wsadem lub bez;-) Dla tymczasów horacy7 KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto mar 26, 2013 12:16 Koci tunel z wsadem lub bez;-) Dla tymczasów horacy7 KONIEC

Ten malutki bazarek powstał z myślą o pomocy Horacy7 i jej tymczasom z tego wątku:
viewtopic.php?f=1&t=147636

Wiele wyciągniętych ze schroniska bied znalazło przystanek tymczasowy u Basi, wiele znalazło własny dom. Niestety wiele nadal pozostaje pod jej opieką. Basia zmaga się z poważną chorobą i zamiast myśleć o sobie, myśli o tym by niczego nie zabrakło tym, które nadal szukają DS.
My możemy pomóc choć odrobinę - finansowo.
Tunel przekazała moja koleżanka z pracy, Małgosia :1luvu:
Kubek dwuuchy inna dobra dusza :1luvu:

Do cen należy doliczyć koszt przesyłki zgodny z cennikiem Poczty Polskiej.
Bazarek potrwa tydzień od pierwszej oferty, która mamy nadzieję, się pojaw
i :wink: :)
czyli do 2 kwietnia (wtorek) - godz. 14.13

1. Bohater bazarku - szeleszczący, nie cienki tunel dla kota. Swoimi kolorami zachęca do wiosennego uśmiechu
:D
Wymiary: 25cm przekrój oraz 90 cm długośc
cena wywoławcza - 20zł, KT 30zł
Obrazek

ImageShack.us[/url]Obrazek

Obrazek
LICYTUJE Alienor - 20zł

2. "wsad" w postaci kubka z kotkami
cena wywoławcza- 10zł, KT 20zł

Obrazek

3. "wsad" w postaci dwuuchego kubeczka
cena wywoławcza 8zł, KT 15zł

Obrazek

4. "wsad" w postaci kociego kubka zdrojowego
Cena wywoławcza 10 zł, KT 18zł

Obrazek

Bardzo gorąco zapraszam!!!
Ostatnio edytowano Czw kwi 04, 2013 10:20 przez jerzykowka, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto mar 26, 2013 13:29 Re: Koci tunel z wsadem lub bez;-) Dla tymczasów horacy7

se zaznaczę ;)
po_prostu_kaska

Post » Wto mar 26, 2013 14:13 Re: Koci tunel z wsadem lub bez;-) Dla tymczasów horacy7

Tunel saute poproszę (czyli bez wsadu) - za wywoławczą :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto mar 26, 2013 14:29 Re: Koci tunel z wsadem lub bez;-) Dla tymczasów horacy7

Alienor :1luvu: Mówią, że bez dodatków nawet zdrowszy :wink: :D
Bardzo dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto mar 26, 2013 16:53 Re: Koci tunel z wsadem lub bez;-) Dla tymczasów horacy7

No wiesz - z wkładem mogło oznaczać z kotem :strach: , a ja się staram ograniczać populację futer u mnie w domu :wink: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro mar 27, 2013 8:40 Re: Koci tunel z wsadem lub bez;-) Dla tymczasów horacy7

Alienor pisze:No wiesz - z wkładem mogło oznaczać z kotem :strach: , a ja się staram ograniczać populację futer u mnie w domu :wink: .

Ja również, ale staram się zachować resztki przyzwoitości i pokątnie dobrym ludziom ich nie podsyłać (chociaż kusi, oj kusi :mrgreen: ) :wink: :D Takoż zobowiązuję się trzymać wysyłkowej wersji saute 8)
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro mar 27, 2013 18:47 Re: Koci tunel z wsadem lub bez;-) Dla tymczasów horacy7

a ja podbijam :)
po_prostu_kaska

Post » Śro mar 27, 2013 19:38 Re: Koci tunel z wsadem lub bez;-) Dla tymczasów horacy7

Przybiegłam w końcu podziękować najserdeczniej jak potrafię. :P
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw mar 28, 2013 20:40 Re: Koci tunel z wsadem lub bez;-) Dla tymczasów horacy7

a ja sem zaznaczem i przemyślem sprawę tunelu :wink:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pt mar 29, 2013 8:15 Re: Koci tunel z wsadem lub bez;-) Dla tymczasów horacy7

Małgocha Pe pisze:a ja sem zaznaczem i przemyślem sprawę tunelu :wink:

Czyżbym Szymutka słyszała :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt mar 29, 2013 20:26 Re: Koci tunel z wsadem lub bez;-) Dla tymczasów horacy7

Kubek zdrojowy kup teraz poproszę :D

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Nie mar 31, 2013 10:59 Re: Koci tunel z wsadem lub bez;-) Dla tymczasów horacy7

jerzykowka pisze:
Małgocha Pe pisze:a ja sem zaznaczem i przemyślem sprawę tunelu :wink:

Czyżbym Szymutka słyszała :wink: :D

ciiiiiicho, ja jestem tutaj incoguto :wink:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Wto kwi 02, 2013 8:02 Re: Koci tunel z wsadem lub bez;-) Dla tymczasów horacy7

Jana :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Całym sercem dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję, że polubisz kubek zdrojowy do każdego zdroju przystosowany :wink: :D

incoguto słodki, zawsze i wszędzie Cię poznam :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw kwi 04, 2013 10:19 Re: Koci tunel z wsadem lub bez;-) Dla tymczasów horacy7

Przepraszam najmocniej za poślizg czasowy i wątpliwe atrakcje fotograficzne :oops:

Bazarek zamykamy.

Tunel (bez wsadu :wink: ) kupiła Alienor :1luvu: za 20zł
Wsad zdrojowy (bez tunelu :wink: ) kupiła Jana :1luvu: w opcji KT za 18 zł

Bardzo proszę, prześlijcie mi adresy do wysyłki :D
Po wysłaniu podam Wam nr konta i całość kwoty, ponieważ dopiero wówczas będę znała dokładny koszt wysyłki.
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka