Przeklejam post z innego wątku:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=7&t=27550&start=30Przepraszam, że tu, ale może ktoś zauważy i pomoże....
3 lata temu adoptowaliśmy dwa koty – Figę i Ronina (tutaj ich wątek - viewtopic.php?f=1&t=112694). Od tamtej pory koty są nasza rodziną. Niestety losy potoczyły się tak, że nie miałam czasu na to, by prowadzić dalej wątek kociaków...
Ponad rok temu na świecie pojawiła się nasza córka. Niestety sytuacja zmusiła nas do podjęcia decyzji o przeprowadzce do innego kraju. Nie chcemy rozstawać się z kotami na zawsze, jednak nie możemy w tym momencie wziąć ich ze sobą, ze względu chwilowa rozłąkę - mąż wyjechał do Anglii, ja otrzymałam propozycję pacy na wakacje w charakterze niani w innym kraju. Mam możliwość wyjechania wraz z córką, niestety niemożliwe jest zabranie kotów. Dlatego szukam kogoś, kto mógłby przygarnąć nasze kociaki na okres wakacji – od czerwca do końca sierpnia. Bardzo możliwe, że okres ten byłby krótszy – będziemy chcieli przetransportować koty do Anglii jak tylko będzie to możliwe (mąż musi znaleźć dla nas mieszkanie). Oczywiście zapewnię finanse na utrzymanie kotów – reszta warunków do ustalenia. SPRAWA JEST BARDZO PILNA! Koty są zdrowe i niewychodzące.
Kotki obecnie są w Kielcach!