Potffory i Duża...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 25, 2013 8:54 Re: Pomóżmy Lucynce zdobyć głosy str 42. Jutro koniec głosow

Kasiula, głosowałam 2 razy, jeszcze jeden mam do wykorzystania. Niestety obecnie 11 pozycja :(
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon mar 25, 2013 20:01 Re: Pomóżmy Lucynce zdobyć głosy str 42. Jutro koniec głosow

Dzięki za głosy na Lucynkę :1luvu:

Szlag mnie trafi za moment.
N i Cyfra + się łączą i mi ustawienia programów pozmieniali. Teraz na 1 mam TVN, a Jedynkę na 11. :evil:
Za żadne skarby nie mogę ustawić dekodera, żeby zapamiętał wybraną przez mnie ręcznie kolejność .
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon mar 25, 2013 20:08 Re: Pomóżmy Lucynce zdobyć głosy str 42. Jutro koniec głosow

:ryk: :ryk: :mrgreen:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon mar 25, 2013 20:28 Re: Pomóżmy Lucynce zdobyć głosy str 42. Jutro koniec głosow

Się nie turlaj.
Ustawiłam :mrgreen:
Co nie zmienia faktu, że czekam na list z propozycją nowej oferty. Z tego co wyczytałam w necie to jakiś przekręt oczywiście się za tym połączeniem kryje
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Pon mar 25, 2013 20:36 Re: Petka i potffory...

kropkaXL pisze:
Caragh pisze:Raaaany :roll:

Przypominam, Lucynka znowu na 10 miejscu...

Kurczę!-a głosowanie jutro sie kończy!-dziewczyny-raz-raz po trzy głosy!!!!!

6324 :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto mar 26, 2013 8:49 Re: Pomóżmy Lucynce zdobyć głosy str 42. Jutro koniec głosow

Petka pisze:Się nie turlaj.
Co nie zmienia faktu, że czekam na list z propozycją nowej oferty. Z tego co wyczytałam w necie to jakiś przekręt oczywiście się za tym połączeniem kryje

Kasia, przekręt taki, że wiadomo, że chcą zarobić. Mnie jeszcze się ustawienia nie zmieniły, ale z tego co pamiętam, mam taki dekoder, że musiałabym ręcznie włączyć wyszukiwanie kanałów, żeby poprzestawiało, więc nie tykam.
Ja też czekam na list i piszę wypowiedzenie (do 19 kwietnia trzeba złożyć) i mam w nosie, wykombinuję sobie co innego.

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Wto mar 26, 2013 10:18 Re: Pomóżmy Lucynce zdobyć głosy str 42. Jutro koniec głosow

Się turlam, bo już na fb o Twoich perypetiach czytałam :mrgreen:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto mar 26, 2013 10:35 Re: Petka i potffory...

Chyba, że tak :twisted:
Już się listu z nową propozycją nie mogę doczekać. Może nie będzie aż tak źle to wyglądać. Jak na razie wkurza bardzo.

Petka

Post » Wto mar 26, 2013 10:49 Re: Petka i potffory...

Dziwię się, że się to to łączy. C+ to największe dziadostwo pod słońcem, o N-ce raczej tylko dobre opinie słyszałam
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto mar 26, 2013 10:53 Re: Petka i potffory...

Że tak powiem C+ mam od zawsze. Oferty innych nie znam. I nie ukrywam, że jeśli mi przyjdzie wybierać wśród innych dostawców to będę "ciemna jak tabaka w rogu".

Petka

Post » Wto mar 26, 2013 10:54 Re: Pomóżmy Lucynce zdobyć głosy str 42. Jutro koniec głosow

rapsodia82 pisze:

Kasia, przekręt taki, że wiadomo, że chcą zarobić. Mnie jeszcze się ustawienia nie zmieniły, ale z tego co pamiętam, mam taki dekoder, że musiałabym ręcznie włączyć wyszukiwanie kanałów, żeby poprzestawiało, więc nie tykam.
Ja też czekam na list i piszę wypowiedzenie (do 19 kwietnia trzeba złożyć) i mam w nosie, wykombinuję sobie co innego.

Marta myślałaś już na co się zdecydujecie?

Petka

Post » Wto mar 26, 2013 11:27 Re: Petka i potffory...

Ja tam na C+ nie narzekałam, N-ka mi nie odpowiadała, bo za drogie były pakiety jak szukałam operatora - bo mieli jakieś tematyczne, i żebym mogła mieć różne, to musiałabym wziąć kilka pakietów (czy jakoś tak :mrgreen: )

Dodzwoniłam się na inforlinię, i podobno mojego pakietu i opłaty mają nie zmieniać...dziwne, to tak, jakby tylko części odbiorców cyfry+ zmieniali pakiety wymuszając wyższe opłaty, a części nie? Coś mi się wierzyć nie chce.

Rozważałam kilka opcji. U nas mieszka babcia, która teraz korzysta z telewizji oferowanej przez TPSA (obecnie Orange), bo mamy telefon i neostradę. Ponieważ ogląda głównie podstawowe programy, to myślałam o tym, żeby spróbować zainstalować naziemną cyfrową telewizję (parę lat temu zrezygnowaliśmy z naziemnej, bo przenieśli odbiornik i praktycznie nie było możliwości u nas odbioru ze zwykłej anteny) - podobno silniejszy i lepszy jest sygnał cyfrowej naziemnej, więc jest szansa, że byśmy odbierali. W tej sytuacji ja przejmuję orange.
Nie wiem tylko, czy można u nich samą telewizję wziąć, bo na stronie znalazłam tylko pakiety z internetem.

Inna opcja to cyfrowy polsat. Po przejrzeniu oferty obecnej mają taniej niż moja nawet zniżkowa opcja w cyfrze.

I tylko to mam do wyboru. Do nas nie dochodzi żadna kablówka, więc wybór jest marny...

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Wto mar 26, 2013 14:01 Re: Petka i potffory...

Doberek Pećki!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw mar 28, 2013 10:48 Re: Petka i potffory...

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw mar 28, 2013 13:51 Re: Petka i potffory...

Buziaczki Potfforkom!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]