RatMaga pisze:18 kotów widzę ja!
już doczytałam że to za mało...
Całkiem nie źle

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
RatMaga pisze:Hłe hłe, jeszcze trochę i 20-tkę bym zobaczyła.
Sama postaram się po wypłacie jakoś wspomóc taką gromadę - jakbym chciała kupić karmę to jaką? Może być taka "podlejsza"? Czy lepiej rzucić pieniążka do skarbonki na coś lepszego?
RatMaga pisze:OK, a komu można po kupnie karmę podrzucić? Ja do Gdańska nie jeżdżę raczej, bywam w Sopocie a mieszkam na Redłowie (mam wrażenie, że kiedyś spotkałam cię mpacz u dr Łukucia).
aga marczak pisze:RatMaga pisze:OK, a komu można po kupnie karmę podrzucić? Ja do Gdańska nie jeżdżę raczej, bywam w Sopocie a mieszkam na Redłowie (mam wrażenie, że kiedyś spotkałam cię mpacz u dr Łukucia).
Bardzo wam dziękuję za chęć pomocy
Każda karma i każda złotówka będzie dla kotów dużą pomocą
Karmę w Gdyni można przekazać przez mpacz78
Dziękuję![]()
Myslę,że pomysł z wirtualnymi adopcjami mógłby przynieść dobry skutek w postaci stałej pomocy
Nusia postarasz się o zdjęcia wszystkich swoich podopiecznych?
Co z FB?
RatMaga pisze:aga marczak pisze:RatMaga pisze:OK, a komu można po kupnie karmę podrzucić? Ja do Gdańska nie jeżdżę raczej, bywam w Sopocie a mieszkam na Redłowie (mam wrażenie, że kiedyś spotkałam cię mpacz u dr Łukucia).
Bardzo wam dziękuję za chęć pomocy
Każda karma i każda złotówka będzie dla kotów dużą pomocą
Karmę w Gdyni można przekazać przez mpacz78
Dziękuję![]()
Myslę,że pomysł z wirtualnymi adopcjami mógłby przynieść dobry skutek w postaci stałej pomocy
Nusia postarasz się o zdjęcia wszystkich swoich podopiecznych?
Co z FB?
Ok, to jak już kupię (może to być po świętach) to skontaktuję się z mpacz - ew. zostawię u dr Łukuciów, bo mieszkam niedaleko.
Już przeglądałam karmy i Josera Josicat jest w niezłej cenie - pewnie to nie najwyższa półka, ale myślę że może być.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 198 gości