SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI , PSEUDO !!! DO ODDANIA 3 tyg KOCIAKI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 24, 2013 20:48 Re: SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI , PSEUDO !!! DO ODDANIA 3 tyg KOC

A Pani komuś odpisała?

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Nie mar 24, 2013 21:34 Re: SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI , PSEUDO !!! DO ODDANIA 3 tyg KOC

Justa, od czego, kur...a jest tyski TOZ?! Daj im znac o tej sprawie, niech zaczna w koncu robic cos sensownego a nie tylko papiery i papiery... :evil:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie mar 24, 2013 21:44 Re: SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI , PSEUDO !!! DO ODDANIA 3 tyg KOC

Ivette, dobre podejście :ok:
Ja dzwoniłam razem z trzech numerów, wynik taki sam, nie odbiera.
Naprawdę mam nadzieję iż komuś odpisze, że to zwyczajny nieuświadomiony człowiek.

Pamiętam siebie sprzed dwudziestu lat, gdy przygarnęłam ciężarną kicię. Był to mój pierwszy kot. Też mi ktoś mądry powiedział że 3 tygodniowe kociaki są już samodzielne.
Sama widziałam, że to jeszcze za wcześnie i oddałam gdy żywiły się już w większości stałym pokarmem, a u mamy tylko dopijały.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie mar 24, 2013 23:36 Re: SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI , PSEUDO !!! DO ODDANIA 3 tyg KOC

Ela, ale 20 lat temu to jeszcze bylo zrozumiale, teraz -przynajmniej teoretycznie- mamy inne czasy

Kociara82

Post » Nie mar 24, 2013 23:43 Re: SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI , PSEUDO !!! DO ODDANIA 3 tyg KOC

nie wiem, jak jest w tej sytuacji,ale tak mi przyszło do głowy- a co, jeśli ta osoba z innych przyczyn MUSI te kociaki tak wcześnie oddać? Może kazano jej się pozbyć kociaków jak najszybciej, bo jak nie, to wiadomo co się z nimi stanie? Wystarczy jeden rzut oka na 3 tygodniowego kociaka, żeby wiedzieć, że on jest jeszcze za mały, żeby sobie poradzić bez mamy :roll:

Ivette

Od: Sob lis 19, 2005 17:05

Post » Pon mar 25, 2013 9:14 Re: SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI , PSEUDO !!! DO ODDANIA 3 tyg KOC

Ola to niema znaczenia czy dzisiaj, czy 20 lat temu.
Uczymy się na doświadczeniach.
Kobieta teraz myśli że trzytygodniowe kociaki są samodzielne, za trzy tygodnie sama zobaczy że tak nie jest.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon mar 25, 2013 11:02 Re: SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI , PSEUDO !!! DO ODDANIA 3 tyg KOC

Mi też nie odpisała. Nie byłam zbyt ostra...Choć napisałam,ze jestem oburzona.

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

Post » Pon mar 25, 2013 15:27 Re: SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI , PSEUDO !!! DO ODDANIA 3 tyg KOC

Kurde balans - ja też napisałam e-mail - informacyjno-douczająco- ostrzegawczy :evil: i zgłosiłam naruszenie zasad do centrum serwisu obsługującego ten portal ogłoszeniowy.
Normalnie jestem w szoku :evil: XXI wiek a przy tym ogłoszeniu jesteśmy w epoce kamienia łupanego.
To się nadaje do programu "Nie do wiary" - ja nie mogę do tej pory uwierzyć , że ktoś może być na tyle głupi.

Idę się pozbierać do kupy , bo wyszłam z siebie i stanęłam obok a nijak nie mogę wleźć z powrotem.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pon mar 25, 2013 15:31 Re: SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI , PSEUDO !!! DO ODDANIA 3 tyg KOC

phantasmagori pisze:Kobieta teraz myśli że trzytygodniowe kociaki są samodzielne, za trzy tygodnie sama zobaczy że tak nie jest.

Oby... :(
ObrazekObrazek
Obrazek

neron

Od: Wto maja 29, 2012 14:06

Post » Pon mar 25, 2013 15:34 Re: SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI , PSEUDO !!! DO ODDANIA 3 tyg KOC

Nikomu chyba nie odpisano.Ja zwróciłam delikatnie uwagę odsyłając do weta i wujka google . Podkreślałam co czeka takie maleństwa za wcześnie oddane.Jednak wiem,że wariatów chcących tak małe koty nie zabraknie.Nawet tutaj na miau.
Ludziom się wydaje,że to pluszaki co zostawi się na całe dnie same i mają być cacy.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon mar 25, 2013 19:38 Re: SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI , PSEUDO !!! DO ODDANIA 3 tyg KOC

Ja z kolei spytałam,czy zdaje sobie sprawę,że takie maleństwa mogą stać się "smacznym kąskiem" dla właścicieli węży... :roll: I czy słyszała o czymś takim, jak sterylizacja.
No miła nie byłam...

rysiowaasia

Post » Pon mar 25, 2013 20:01 Re: SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI , PSEUDO !!! DO ODDANIA 3 tyg KOC

:( :( :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon mar 25, 2013 21:15 Re: SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI , PSEUDO !!! DO ODDANIA 3 tyg KOC

Drugi raz zgłaszam do moderacji , że kociaki są oferowane w zbyt młodym wieku , że ustawa o ochronie praw zwierząt a te PATAFIANY nie reagują.
No chyba , że procedury, systemy i inne pierdolety z konsolety działają nie tak szybko jak człek sapiący=homo sapiens :evil:
I napisałam jeszcze e-mail jeden, rzetelnie edukujący ale i jasno wyrażający moje zdanie na temat ludzi oferujących 3 tygodniowe kocięta.
I nie wyprę się go, ani też nie zaprę przed żadnym sądem :evil:
Podpisałam się nawet tam jak trzeba - obiema rękami pod każdym słowem :evil:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pon mar 25, 2013 21:40 Re: SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI , PSEUDO !!! DO ODDANIA 3 tyg KOC

Monika_Krk pisze:Kurde balans - ja też napisałam e-mail - informacyjno-douczająco- ostrzegawczy :evil: i zgłosiłam naruszenie zasad do centrum serwisu obsługującego ten portal ogłoszeniowy.
Normalnie jestem w szoku :evil: XXI wiek a przy tym ogłoszeniu jesteśmy w epoce kamienia łupanego.
To się nadaje do programu "Nie do wiary" - ja nie mogę do tej pory uwierzyć , że ktoś może być na tyle głupi.

Idę się pozbierać do kupy , bo wyszłam z siebie i stanęłam obok a nijak nie mogę wleźć z powrotem.

masz racje

Kociara82

Post » Pon mar 25, 2013 21:41 Re: SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI , PSEUDO !!! DO ODDANIA 3 tyg KOC

Ja również przed chwilą zgłosiłam naruszenie. Podpisałam się imieniem i nazwiskiem.
Jak można tak traktować kocie niemowlęta! Biedne kluseczki... :(

rysiowaasia

[poprzednia][następna]