WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- felietonik o polowaniu...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 24, 2013 22:06 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- mamy tymczaskę!!!

Tymcia :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie mar 24, 2013 23:31 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- mamy tymczaskę!!!

HA!
Odnotowano kupę w kuwecie!
połowa sukcesu rzekłabym...

Żeby jeszcze były siki i żeby zdrowa była panna...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon mar 25, 2013 0:35 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- mamy tymczaskę!!!

Kornelia :D

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pon mar 25, 2013 5:57 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- mamy tymczaskę!!!

zdrówka dla Melona :D Te jamniki niskopodłogowe od łapek sie przeziębiaja najcześciej.Moja Zuzia ma kubrak z wielbładziej wełny,wygląda w nim jak ciotka z Ameryki,bo jest w kolorze od którego mozna dostac pomieszania zmysłów.Ale tylko taka wełna była dostepna.Sama wydziergałam jej ubranko. :roll:
Najlepiej dawać jamnikom acerolę przez całą zimę i tran. :D
Kicia może byc np Kiwi żeby pasowało do Melona.
Melon i Kiwi :) zdjęcia dzie????? :evil:
Serniczek

Post » Pon mar 25, 2013 8:24 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- mamy tymczaskę!!!

Melonikowi trzeba zrobić buty. No bo kto to słyszał, żeby w mrozy biedna psina chodziła na bosaka! MK w ramach pokuty ma iść do szewca i bez psich butów nie wracać! :wink:

Kotce łatwiej by było nadać imię jakby już była fotka, bez tego nie wiadomo, czy imię podpasuje. Wstępnie proponuję Malwinkę.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon mar 25, 2013 12:44 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- mamy tymczaskę!!!

Fotka była kilka stron temu - taka bura z białym gorsem, jeśli dobrze pamiętam.

koteczekanusi

Post » Pon mar 25, 2013 12:54 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- mamy tymczaskę!!!

Ja nie mogę znaleźć tej fotki :| ale gratuluję tymczaski, której historia jest jak milion innych. Czy to się kiedyś zmieni? Czy kiedyś ludzie przestaną wyrzucać zwierzęta jak zużyte rzeczy?! Nie odpowiadajcie. Znam odpowiedź :evil:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Pon mar 25, 2013 13:23 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- mamy tymczaskę!!!

Może Pierzynka? ładnie ,na czasie i na miejscu.
Miała mała szczęście. Co tu dużo mówić.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon mar 25, 2013 13:58 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- mamy tymczaskę!!!

"Zmiany, zmiany, zmiany..." - że tak pojadę Bareją.
Wystarczy, że człeka nie ma tyci, tycieńko na forumie a tu od razu wszędzie galimatias.
Gdzie nie wejdę wszędzie jakieś sensacje na wątkach, no a u was to już w ogóle 8O

Ło matko i córko , macie Kotkinsowie - tymczasowo kotkę ?

Nie persę ? Czy ona wię , że nie persę jezd ? 8O

Może jej dacie : Zmiana :D jako imię ?

" Koniec Świata " jak mawiał Pan Popiołek z serialu "Dom".
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pon mar 25, 2013 14:07 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- mamy tymczaskę!!!

Może na przekór nazwać ją Persia - a co! Niech chociaż imię ma perskie, jak przystało na Kotkinsowo, z persowych upodobań znane :mrgreen:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Pon mar 25, 2013 14:56 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- mamy tymczaskę!!!

rastanja pisze:Może na przekór nazwać ją Persia - a co! Niech chociaż imię ma perskie, jak przystało na Kotkinsowo, z persowych upodobań znane :mrgreen:

:ok: Persia - oto myśl.
I turban jej zawiązać o tak :
Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pon mar 25, 2013 22:59 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- mamy tymczaskę!!!

Ale myślisz, że ja mam ją zostawić żeby masowała Felixa?
Bo na fotce wyraźnie Felek z nową kocią....

Kiedy jest Międzynarodowy Dzień Persa??

kotkins

Post » Pon mar 25, 2013 23:23 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- mamy tymczaskę!!!

Wtedy kiedy ustalimy.......bo kto nam zabroni?:-)
Zwłaszcza, ze nasze persy są persami, bo MY tak chcemy:)

Wiec myślisz o dniu NASZEGO PERSA - czyt. takiego, którego MY za persa uznajemy........
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto mar 26, 2013 1:23 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- mamy tymczaskę!!!

rastanja pisze:Ja nie mogę znaleźć tej fotki :| ale gratuluję tymczaski, której historia jest jak milion innych. Czy to się kiedyś zmieni? Czy kiedyś ludzie przestaną wyrzucać zwierzęta jak zużyte rzeczy?! Nie odpowiadajcie. Znam odpowiedź :evil:

A, to w takim razie na wątku CUDA, CUDA...

koteczekanusi

Post » Wto mar 26, 2013 9:16 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- mamy tymczaskę!!!

Nie było chyba zdjęcia...mam na mailu.
Wkleję wieczorem jeśli starczy mi sił.

Chyba załatwię DT z możliwością zamieszkania w mieszkaniu a nie w piwnicy.
Tylko karmę i weta będę musiała załatwić we własnym zakresie, bo starsza osoba nie ma samochodu i jest nie netowa.
Ale chce płacić za utrzymanie tymczaski sama, z opcją DS.
Tylko Pani miała kota wychodzącego i TO mnie martwi...
Pani jest mamą sąsiadki i mieszka dosłownie rzut kamieniem.

Nigdy nie socjalizowałam kota , który ma być wychodzący.
Ile TO zajmuje, pół roku zanim sie zacznie w nowym miejscu wypuszczać?

kotkins

[poprzednia][następna]