Caragh pisze:Raaaany![]()
Przypominam, Lucynka znowu na 10 miejscu...
Kurczę!-a głosowanie jutro sie kończy!-dziewczyny-raz-raz po trzy głosy!!!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:Raaaany![]()
Przypominam, Lucynka znowu na 10 miejscu...
Petka pisze:Bry dzionek wszystkim![]()
![]()
Kasiu dziękuję, że przypominasz o Lucynce.
agusialublin w naszym domu to ja jestem "głosem rozsądku"![]()
![]()
Z nami mieszka 5 potfforków. Wg. TŻ jeszcze z 3 mogłyby być, bo jak jest jakiś potrzebny to żadnego nie ma.![]()
Ja biorę pod uwagę to, że jak kiedyś zabraknie mamy to Klemensik i Marcus dołączą do naszego stadka, a to już kocia banda będzie.
Przez TŻ w domu mamy Albercika, Leosia (był też Niuniu). Oni mieli być tylko na moment![]()
![]()
Oczywiście myślimy o kosztach leczenia, ale najważniejsze żeby dla każdego zwierzaka mieć czas.
Na szczęście z metrażem nie ma problemu.
agusialublin pisze:Petka pisze:Bry dzionek wszystkim![]()
![]()
![]()
Z nami mieszka 5 potfforków. Wg. TŻ jeszcze z 3 mogłyby być, bo jak jest jakiś potrzebny to żadnego nie ma.![]()
Ja biorę pod uwagę to, że jak kiedyś zabraknie mamy to Klemensik i Marcus dołączą do naszego stadka, a to już kocia banda będzie.
Przez TŻ w domu mamy Albercika, Leosia (był też Niuniu). Oni mieli być tylko na moment![]()
![]()
Oczywiście myślimy o kosztach leczenia, ale najważniejsze żeby dla każdego zwierzaka mieć czas.
Kurcze, no to zazdroszczę Tzżeby mój tak myślał
Petka pisze:agusialublin pisze:Petka pisze:Bry dzionek wszystkim![]()
![]()
![]()
![]()
Kurcze, no to zazdroszczę Tzżeby mój tak myślał
Z Twoim TŻ jest wszystko dobrze, także nie ma czego zazdrościć.
W końcu 3 śliczne koty macie.![]()
Petka pisze:Swoje głosy też teraz oddałam.
Spadła nam Lucynka.![]()
kropkaXL pisze:Petka pisze:Swoje głosy też teraz oddałam.
Spadła nam Lucynka.![]()
Ja codziennie klepię 3 razy-nawet wczoraj pomimo wyjazdu z Timurkiem nie zapomniałam!
Użytkownicy przeglądający ten dział: magnolia.bb i 48 gości