Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob mar 23, 2013 19:33 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Ewa L. pisze:
halinka1403 pisze:Bardzo dziękuję za zakupy i reklamę :1luvu: :D

Dziś była u mnie mama aby obejrzeć zdjęcia firan. Aż piała z zachwytu jak je oglądała. Najbardziej wpadły jej w oko 3,12,15,25,35,38,51,56. Musi sobie dopracować wymiary. Szykuje się więc kolejne zamówionko!

Firany 25 już nie mam ,i nie będę mieć.Bardzo sie cieszę ,że się podobają. :D
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Sob mar 23, 2013 19:40 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

agula76 pisze:
halinka1403 pisze:
agula76 pisze:Halinka:)

a dałoby sie 4 ....lamrekin... tylko firanke tak uszyta z bialego woalu????tylko moze niczej ten zwis..nie wiem jak to ując:) :ryk:

Nie bardzo rozumiem.Nr.4,to jest sam lambrekin typu "woda z bokami"To jest połączone na jednej taśmie,czyli zszyte razem.Firana akurat była na oknie ,więc jest na zdjęciu,ale ten lambrekin pasuje do każdej firany,a najlepiej do upinanej na boki.

Taki lambrekin może być też uszyty z firanki,z głębszą(dłuższą)wodą,lub z dłuższymi bokami.Wtedy wystarczy sam ,bez firany.

tzn chodzi mi o firane w kształcie takiego lamrekinu:)....własnie z dłuzszymi bokami i troche dłuzsza woda:)

Ale Cię wyczułam :ryk:
Rozumiem ,że z białego woalu :?: To jeszcze trzeba podać rozmiar -długośc karnisza,wys.boków.
I czym obszyć,lamówką (jeśli nie biała,to jaki kolor?) czy wąską gipiurką?(ale z gipiurą była by droższa)
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Post » Sob mar 23, 2013 19:48 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

halinka1403 pisze:
Ewa L. pisze:

Dziś była u mnie mama aby obejrzeć zdjęcia firan. Aż piała z zachwytu jak je oglądała. Najbardziej wpadły jej w oko 3,12,15,25,35,38,51,56. Musi sobie dopracować wymiary. Szykuje się więc kolejne zamówionko!

Moja mama to wybredna sztuka bo z zawodu jest szwaczką więc zna się na robocie. Jeśli podobały jej się twoje prace to znaczy że jesteś mistrzem w tym co robisz. Przekażę jej wiadomość o nr.25. Myślę że z pozostałych 7 coś wybierze [ w końcu siódemka to szczęśliwa liczba :wink: ]
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob mar 23, 2013 19:55 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Ewa L. pisze:
halinka1403 pisze:
Ewa L. pisze:

Moja mama to wybredna sztuka bo z zawodu jest szwaczką więc zna się na robocie. Jeśli podobały jej się twoje prace to znaczy że jesteś mistrzem w tym co robisz. Przekażę jej wiadomość o nr.25. Myślę że z pozostałych 7 coś wybierze [ w końcu siódemka to szczęśliwa liczba :wink: ]

:oops: Dzięki :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Sob mar 23, 2013 20:07 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

halinka1403 pisze:
agula76 pisze:
halinka1403 pisze:

a dałoby sie 4 ....lamrekin... tylko firanke tak uszyta z bialego woalu????tylko moze niczej ten zwis..nie wiem jak to ując:) :ryk:

Nie bardzo rozumiem.Nr.4,to jest sam lambrekin typu "woda z bokami"To jest połączone na jednej taśmie,czyli zszyte razem.Firana akurat była na oknie ,więc jest na zdjęciu,ale ten lambrekin pasuje do każdej firany,a najlepiej do upinanej na boki.

Taki lambrekin może być też uszyty z firanki,z głębszą(dłuższą)wodą,lub z dłuższymi bokami.Wtedy wystarczy sam ,bez firany.

tzn chodzi mi o firane w kształcie takiego lamrekinu:)....własnie z dłuzszymi bokami i troche dłuzsza woda:)

Rozumiem ,że z białego woalu :?: To jeszcze trzeba podać rozmiar -długośc karnisza,wys.boków.
I czym obszyć,lamówką (jeśli nie biała,to jaki kolor?) czy wąską gipiurką?(ale z gipiurą była by droższa)

oki halinka pozniej wymierze ...i Ci podam czerwona lamówka ale nie bordowa tylko jasno czerwona ....moze byc???:)
agula76

Post » Sob mar 23, 2013 21:15 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

agula76 pisze:
halinka1403 pisze:
agula76 pisze:
halinka1403 pisze:

oki halinka pozniej wymierze ...i Ci podam czerwona lamówka ale nie bordowa tylko jasno czerwona ....moze byc???:)

Ok.czerwona,nie bordowa.Może być :D
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Sob mar 23, 2013 21:27 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

wymierze...i zamawiam....
agula76

Post » Sob mar 23, 2013 22:01 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Halinko - czy do swojego zamówionka mogę jeszcze poprosić nr 43 poszewkę na poduszkę gładką brązową 1 szt. i zielone 2 szt. :) ?
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 24, 2013 8:28 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Ewa L. pisze:Halinko - czy do swojego zamówionka mogę jeszcze poprosić nr 43 poszewkę na poduszkę gładką brązową 1 szt. i zielone 2 szt. :) ?

Oczywiście.Bardzo dziękuję :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Nie mar 24, 2013 9:19 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

halinka1403 pisze:
Ewa L. pisze:Halinko - czy do swojego zamówionka mogę jeszcze poprosić nr 43 poszewkę na poduszkę gładką brązową 1 szt. i zielone 2 szt. :) ?

To ja ci bardzo dziękuję i jeszcze dziś lub jutro rano dosyłam pieniążka. Na to konto co za firany? :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 24, 2013 9:37 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Ewa L. pisze:
halinka1403 pisze:

To ja ci bardzo dziękuję i jeszcze dziś lub jutro rano dosyłam pieniążka. Na to konto co za firany? :1luvu:

Tak .Ale wpłać tylko za dwie ,bo trzecia będzie gratisem :D (i tak bym Ci wysłała gratisa,więc nie będę musiała dumać,czy Ci kolorystycznie przypasuje :D )
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Nie mar 24, 2013 10:08 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

halinka1403 pisze:
Ewa L. pisze:
halinka1403 pisze:

Tak .Ale wpłać tylko za dwie ,bo trzecia będzie gratisem :D (i tak bym Ci wysłała gratisa,więc nie będę musiała dumać,czy Ci kolorystycznie przypasuje :D )

Bardzo,bardzo dziękuję i tak jak wcześniej pisałam jeszcze dziś lub najpóźniej jutro rano wpłacę. :D
Pozdrawiam! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 24, 2013 11:31 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Tak jak się umawiałyśmy wpłaciłam za dwie a reszta to gratisek taki malutki od nas dla twoich kociastych. :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 24, 2013 11:38 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Ewa L. pisze:Tak jak się umawiałyśmy wpłaciłam za dwie a reszta to gratisek taki malutki od nas dla twoich kociastych. :D

:oops: Bardzo dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Nie mar 24, 2013 11:40 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

halinka1403 pisze:
Ewa L. pisze:Tak jak się umawiałyśmy wpłaciłam za dwie a reszta to gratisek taki malutki od nas dla twoich kociastych. :D

:oops: Bardzo dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:1luvu: :ryk: :1luvu: :ryk: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]