Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gamisia w obcych miejscach nie sztuczkuje, bedziemy trzymac kciuki za Bellusię jakby coThorkatt pisze:fajne kociska
Nasza Bestla dostała zaproszenie z tv na eliminacje do programu "Mam talent", ale nie wiadomo, czy Bellusia w obcym miejscu będzie chciała pokazywać sztuczki. Pani redaktor mówiła,że takiego kota jeszcze nie widzieli.
Prawdę mówiąc, to oni żadnego naszego kota nie widzieli+ wszystkich o których mowa na miau
![]()
ewkaa pisze:Gamisia w obcych miejscach nie sztuczkuje, bedziemy trzymac kciuki za Bellusię jakby coThorkatt pisze:fajne kociska
Nasza Bestla dostała zaproszenie z tv na eliminacje do programu "Mam talent", ale nie wiadomo, czy Bellusia w obcym miejscu będzie chciała pokazywać sztuczki. Pani redaktor mówiła,że takiego kota jeszcze nie widzieli.
Prawdę mówiąc, to oni żadnego naszego kota nie widzieli+ wszystkich o których mowa na miau
![]()
![]()
anulka111 pisze:No ta nagrana,to naprawde artystka pierwszej wody![]()
Dostalam dzis paczke od zabers-rety rude oszalalo na punkcie poduszki przeznaczonej dla Smakusi-ona dopiero ja bada ,po zlaniu lapka rudego,ktory uznal,ze jest dla niego i tyle. Gucio jeszcze nie zauwazyl,ze jakas paczka przyszla![]()
A ja latam w nowych skarpetkach i mam rogala na twarzy z radosci
anulka111 pisze:A jakze by mozna myslec inaczej............ grunt to by byc szczesliwym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, januszek, Lifter, Silverblue i 41 gości