Adopcje...młode persiaki nadchodzą!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw mar 21, 2013 10:26 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Neigh pisze:DOŚĆ DO JASNEJ CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wytrzymałam na kilku wątkach Wasze dyskusje tu nie wytrzymam, bo za bardzo mi zalezy na tym, zeby to całe kociarstwo rozeszło się do domów.

Przysięgam zrobię dziki dym jak jeszcze jedno słowo z którejkolwiek strony padnie.

A ja jestem słowna jak mało kto.

Masz całkowitą rację i przyznaję Neigh jest ona TWOJSZA a nawet TWOJEJSZA. :mrgreen:

Jestem ciekawa tak a'propos tej "dyskusji" czy TO oznacza ,że ja mam kolejnego kota....jeśli tak to przyznam, że planuję umieść ją u mojej mamy i -uwaga -Felixa!!!Bo w życiu różnie być może ...a kotka ponoć fajna jest bardzo i zabawowa. A Felix lubi odwiedzać moje koty, mimo ,że Amelia regularnie sprawia mu manto.
Jestem przygotowana na wszelkie okoliczności przyrody...szkoda, że moja mama nie.
Cóż - się przyzwyczai...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw mar 21, 2013 12:51 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Poszukuję do adopcji kotki. Może mieć kilka lat lub młodsza.
Domek w Radomiu, u mojej cioci, za dom ręczę własną głową, że wspaniały. Ciocia i wujek nie mają dzieci, całą miłość przelali na kotkę Miśkę (persa). Misia była przez nich kochana do nieprzytomności, zadbana, rozpieszczana... przeżyła u nich szczęśliwa ponad 16 lat, wczoraj odeszła...miała guza, walczyli, ale rak ją pokonał. Rozpacz jest czarna. płaczą oboje, rozpaczają...
To wspaniali, wrażliwi ludzie. Kot jest u nich członkiem rodziny, ma zapewnioną opieką, bo oboje są w domu, na każde kichnięcie natychmiast sa u weta. Najlepsze karmy, mnóstwo miłości. Mieszkanie 3 pokojowe w bloku, w Radomiu, 3 piętro, balkon zabezpieczony. Zostawiam mój nr tel. 604 637 412

Ania-tygrysiczka

Od: Pt sie 03, 2012 10:03

Post » Czw mar 21, 2013 13:26 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Może Leosia?

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Czw mar 21, 2013 16:00 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

A Leosia nadaje się do adopcji? Żeby nie było tak, jak z Felicją - państwo niby uprzedzeni, ale nie znieśli sikania.
Ja pomyślałam sobie o Angelinie...
A kto chce się przejechać do Radomia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Czw mar 21, 2013 16:08 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Leosia już nie podlewa chałupy, najwyraźniej opanowała kuwetę, chociaż przyznaję, ze długo to trwało.
Wyniki krwi ma ok, mocz do powtórki.
Jutro ma drugie szczepienie, ogólnie pomyka z Gryzią jak perszing.
Charcze nosem, ale najwyraźniej może z tym żyć, więc ja bym z tym nic nie robiła.
Fajny z Niej kotecek.

magaaaa

Post » Czw mar 21, 2013 19:24 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

No to kto chętny na przedadopcyjną w Radomiu?:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw mar 21, 2013 20:07 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Ja mam jeszcze (wirtualnie) tę zwykłą szaro- białą kotkę z tym, że ona jeszcze nie obrobiona.
Zadzwonię na ten numer , powiem jakie są możliwości i Wam napiszę.
Ok?

kotkins

Post » Czw mar 21, 2013 20:55 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Porozmawiane.
Stawiam na Leosię.
I teraz czekamy na odzew domu!

kotkins

Post » Pt mar 22, 2013 8:43 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Trzymam kciuki za domki :ok:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt mar 22, 2013 9:25 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

kotkins pisze:Porozmawiane.
Stawiam na Leosię.
I teraz czekamy na odzew domu!

OK, ale domek trzeba uprzedzić, że na początku może być problem z kuwetą.
wszystkie moje koty z meliny miały początkowo ten kłopot...
Zresztą - zobaczymy.

magaaaa

Post » Pt mar 22, 2013 10:46 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Umówiłam się z nimi ,że zadzwonią.
Jeśli zadzwonią.

Neigh nauczyła mnie cieszyć się z adopcji tak mniej więcej po tygodniu- dwóch od pójścia do domu kota.
Idę sprawdzić czy rodzina Zmiotki zgodziła się na publikację zdjęć ,są cudne!:)

kotkins

Post » Pt mar 22, 2013 10:58 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Ciśnienia nie ma.
Nie spieszymy się z oddaniem Leosi bo:
a) jest fajna
b) trzeba powtórzyć siki (jak je złapać???)
c) dziś została zaszczepiona drugi raz i wetka mówi, że nie powinna przez miesiąc zmieniać lokalu
d) jakby co to moja wet ocenia Leosię na jakieś 8lat, żeby nie było w razie czego.

Ale też tragedii nie ma, są jeszcze inne pieknotki na stanie :ok:

magaaaa

Post » Pt mar 22, 2013 11:05 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

No to proszę!:)
Zmiotka w nowym domu:

Obrazek

A to mnie powaliło....

Obrazek

kotkins

Post » Pt mar 22, 2013 11:08 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Hmmm a dlaczego na tym zdjęciu jest rok 2008?
Chyba Pani nie umie ustawić datownika na aparacie!

Dobrze,że wtedy jeszcze nie znałyśmy Zmiotki , bo podejrzewałabym jakieś machlojki straszliwe !(zaraz jej zwrócę uwagę!) :mrgreen:

kotkins

Post » Pt mar 22, 2013 13:14 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Jaka ładna Zmiotka!!!
No pięęękna!

magaaaa

[poprzednia][następna]