Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Napisałam do Halinki. Nie mogę się zdecydować które zamówićbo wszystkie są tak piękne że oglądając oczopląsów dostałam
.Cudne,cudne,cudne!!!!!
Doradź coś - nr.5,6,12,19,40 czy 45.
?
AnnAArczyK pisze:Obejrzałam firany, ja bym wybrała 5 i 45:)
45 jest elegancka dałabym ją do pokoju a 5 jest delikatniejsza i pasowałaby do kuchni, to tyle, ale nie wiem jak masz w swojej chałupce,więc nie mogę się szarogęsićpowiem jedno, firanki od Halinki są pięknie uszyte i bardzo starannie, ja mam satysfakcję, że koleżanki mi zazdroszczą tych firan
![]()
mam min.firankę 38, w realu wygląda idealnie - fotki nie oddają uroku
AnnAArczyK pisze:Jak zobaczysz wszystkie, to....padniesz:)
Wtedy już napewno będziesz miała problem z wyborem![]()
Ewa L. pisze:AnnAArczyK pisze:Jak zobaczysz wszystkie, to....padniesz:)
Wtedy już napewno będziesz miała problem z wyborem![]()
No to mnie teraz pocieszyłaś
jolabuk5 pisze:Cześć Zuziu,
Ja też bardzo lubię siedzieć na balkonie, ale Duza nas wypuszcza dopiero jak jest ciepło.
Pozwoliłam napisać Guciowi![]()
Mamo, to ja Gucio. Duża mi powiedziała, że mieszkasz u tej fajnej cioci, która u nas była i bawiła się ze mną piórkami. Dobrze, ze masz takąfajną Dużą! Moja też jest fajna, ale przedtem mieszkałem z takim jednym Dużym, który miał dla nas mało czasu. A najgorsze, że jego koty mnie nie lubiły, było mi bardzo źle. Poprawiło się dopiero jak przyszedłem tutaj - duża mówi ze wróciłem, bo już kiedyś tu mieszkałem, ale nie pamietam dokładnie. Jestem grzecznym koteczkiem i Duża mnie chwali, a z kotami się nawet zaprzyjaźniłem - najbardziej z Melusiem, ale Calineczka też jest miła i inne koty też. Tylko Pusia na mnie syczy, ale się nie przejmuję, bo ona syczy na wszystkich.
Duża mówi, że jestem bardzo podobny do ciebie. To dobrze, prawda?
Miau, miauuuuuu![]()
![]()
![]()
Twój Gucio
Ja też cię pozdrawiam![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan i 55 gości