Kot-najlepszy przyjaciel.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 21, 2013 23:35 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

Napisałam do Halinki. Nie mogę się zdecydować które zamówić :( bo wszystkie są tak piękne że oglądając oczopląsów dostałam 8O .Cudne,cudne,cudne!!!!! :lol: Doradź coś - nr.5,6,12,19,40 czy 45. :roll: ?
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt mar 22, 2013 0:17 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

Ewa L. pisze:Napisałam do Halinki. Nie mogę się zdecydować które zamówić :( bo wszystkie są tak piękne że oglądając oczopląsów dostałam 8O .Cudne,cudne,cudne!!!!! :lol: Doradź coś - nr.5,6,12,19,40 czy 45. :roll: ?

Przyśle mi fotki innych wzorów.Na pewno zamówię nie jedną a co najmniej dwie [do kuchni i pokoju].Może uda mi się namówić też moją mamę i przyjaciółkę :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 22, 2013 10:10 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

Dziś gdy rano wstałam postanowiłam przestać narzekać na aurę za oknem i zacząć dostrzegać pozytywy.I tak np.pozytywną stroną śniegu na zewnątrz jest to że dzień wydaje się mniej ponury gdy jest jasno,nie widać tego syfu na ulicach,który ukarze się gdy śnieg stopnieje.Choć pozornie wydaje się że jest czysto :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 22, 2013 10:39 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

Obejrzałam firany, ja bym wybrała 5 i 45:)
45 jest elegancka dałabym ją do pokoju a 5 jest delikatniejsza i pasowałaby do kuchni, to tyle, ale nie wiem jak masz w swojej chałupce,więc nie mogę się szarogęsić :wink: powiem jedno, firanki od Halinki są pięknie uszyte i bardzo starannie, ja mam satysfakcję, że koleżanki mi zazdroszczą tych firan :mrgreen: :mrgreen:
mam min.firankę 38, w realu wygląda idealnie - fotki nie oddają uroku :wink:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pt mar 22, 2013 11:01 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

AnnAArczyK pisze:Obejrzałam firany, ja bym wybrała 5 i 45:)
45 jest elegancka dałabym ją do pokoju a 5 jest delikatniejsza i pasowałaby do kuchni, to tyle, ale nie wiem jak masz w swojej chałupce,więc nie mogę się szarogęsić :wink: powiem jedno, firanki od Halinki są pięknie uszyte i bardzo starannie, ja mam satysfakcję, że koleżanki mi zazdroszczą tych firan :mrgreen: :mrgreen:
mam min.firankę 38, w realu wygląda idealnie - fotki nie oddają uroku :wink:

Cudo masz na tych okienkach! :ok:
Moje mieszkanko to ok.20 m pokój z jasnymi panelami i o tonację ciemniejszymi mebelkami w kolorze jasnej olchy[takiej cieplutkiej].Nie mam zasłon bo one optycznie zmniejszają pomieszczenie.
Kuchnia to ok 9 m z mebelkami w kolorze identycznym z tymi w pokoju. Okno zajmuje najszerszą ścianę-czyli wielkość taka jak
pokojowe. Pod oknem stoi stół i krzesła.
Wacham się też co do 6 bo podobają mi się takie podcinane.Kitki prowadzą okienne życie więc byłoby im wygodniej.Zobaczę jeszcze jak Halinka przyśle mi fotki innych modeli to wtedy ostatecznie zdecyduję. :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 22, 2013 12:16 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

Jak zobaczysz wszystkie, to....padniesz:)
Wtedy już napewno będziesz miała problem z wyborem :lol: :lol:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pt mar 22, 2013 12:20 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

AnnAArczyK pisze:Jak zobaczysz wszystkie, to....padniesz:)

No to mnie teraz pocieszyłaś :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 22, 2013 20:33 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

MaryLux pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hej! :D :1luvu: :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob mar 23, 2013 9:07 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

Ewa L. pisze:
AnnAArczyK pisze:Jak zobaczysz wszystkie, to....padniesz:)

No to mnie teraz pocieszyłaś :mrgreen:

Wczoraj podjęłam ostateczną decyzję co do firan i zamówiłam u Halinki.Mój wybór [ i tu cię pewnie zaskoczę ] padł niespodziewanie na nr 54. Przeglądałam wczoraj zdjęcia jeszcze raz próbując wyobrazić sobie jak wyglądały by na moich oknach i przy 54 zrobiło mi się tak przyjemnie że postanowiłam że to będą te. :D Halinka odpisała mi dzisiaj podając koszt i obiecała że postara się uszyć je do świąt.W środę idzie do szpitala na operację kolana więc zobaczymy.Fajnie by było ale jeśli nie zdąży to trudno poczekam aż wydobrzeje. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob mar 23, 2013 13:23 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

W sumie na pogodę nie ma co narzekać. Wprawdzie jest zimno [ -5 stopni ] ale za to słonecznie. Za tydzień święta a tu zima w pełni.Dziewczyny chociaż smacznie śpią. :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob mar 23, 2013 13:41 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

jolabuk5 pisze:Cześć Zuziu,
Ja też bardzo lubię siedzieć na balkonie, ale Duza nas wypuszcza dopiero jak jest ciepło.
Pozwoliłam napisać Guciowi :D

Mamo, to ja Gucio. Duża mi powiedziała, że mieszkasz u tej fajnej cioci, która u nas była i bawiła się ze mną piórkami. Dobrze, ze masz takąfajną Dużą! Moja też jest fajna, ale przedtem mieszkałem z takim jednym Dużym, który miał dla nas mało czasu. A najgorsze, że jego koty mnie nie lubiły, było mi bardzo źle. Poprawiło się dopiero jak przyszedłem tutaj - duża mówi ze wróciłem, bo już kiedyś tu mieszkałem, ale nie pamietam dokładnie. Jestem grzecznym koteczkiem i Duża mnie chwali, a z kotami się nawet zaprzyjaźniłem - najbardziej z Melusiem, ale Calineczka też jest miła i inne koty też. Tylko Pusia na mnie syczy, ale się nie przejmuję, bo ona syczy na wszystkich.
Duża mówi, że jestem bardzo podobny do ciebie. To dobrze, prawda?
Miau, miauuuuuu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Twój Gucio

Ja też cię pozdrawiam :D
Sabcia

Witaj syneczku - to ja twoja mamusia!
Bardzo się cieszę że jest ci dobrze i masz przyjaciół.Zawsze byłeś grzecznym koteczkiem i za to mamusia bardzo cię kocha.Moja Duża dużo mi opowiadała o tobie i innych kotkach z którymi mieszkasz. Ma nawet w komputerku folder z twoimi zdjęciami :D Nazwała go "Gucio i jego ferajna" i wszystkim się chwali jakiego mam ładnego synka i jaki jest do mnie podobny.
Twoja mamusia Zuzia!
Pozdrowienia dla Sabci i reszty towarzystwa!!! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob mar 23, 2013 14:41 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

:1luvu: :ryk: :1luvu: :ryk: :1luvu:
MaryLux pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob mar 23, 2013 14:43 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

Zapraszamy do odwiedzin u nas :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]