wszyscy kochamy Fionkę

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 21, 2013 22:07 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

No to kciuki :ok: :ok: :ok:
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Czw mar 21, 2013 22:21 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

Moje też :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Czw mar 21, 2013 22:47 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

Wiecie - ja też trzymam :ok: :ok: za Fionę. Bo to nie jest dla niej łatwe - jest teraz daleko od domu, obolała po operacji (środki przeciwbólowe ma, ale...) i nie rozumie co się z nią dzieje. Ale mam nadzieję, że jutro wróci - że będzie na tyle dobrze i że fakt, że umiem podawać zastrzyki podskórne podziała na jej korzyść :ok: :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw mar 21, 2013 22:49 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

Marzena, w tym co napiszę nie ma ani grama cukru, ale Fio miała wielkie szczęście, że trafiła na Ciebie :1luvu:
jo.anna

Post » Pt mar 22, 2013 0:31 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

jo.anna pisze:Marzena, w tym co napiszę nie ma ani grama cukru, ale Fio miała wielkie szczęście, że trafiła na Ciebie :1luvu:

Też tak uwazam. I też bez cukru :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Pt mar 22, 2013 7:25 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

Ja wiem, że jeszcze jest bardzo wcześnie, ale czy są już jakieś wieści, jak Fioneczka po nocy?
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Od: Nie lis 18, 2012 9:46

Post » Pt mar 22, 2013 7:35 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

Fionko, jesteś bardzo dzielna! :1luvu: Tak trzymaj! :ok:

Alienor, kocham Cię! :love: (tylko bez podtekstów, plisss :wink: ).

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt mar 22, 2013 8:03 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

Mogę dzwonić dopioro o 11ej :( . Bo przed otwarciem dla klientów z reguły nie odbierają, o czym zostałam poinformowana z pewnym naciskiem po tych 3 telefonach wczoraj :oops: .
I nie jestem jakoś szczególnie wspaniała - Fionka potrzebowała DT, więc się zgodziłam, zwłaszcza że wcześniej obiecałam Kinnia że wezmę w razie W od niej jakiegoś tymczasa jak wyadoptuję coś swojego... Zresztą Fionka jest tak cudowna, że to zaszczyt móc się nią opiekować, naprawdę. Więc nie ma się czym zachwycać.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt mar 22, 2013 8:36 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

Dobra, dobra - nie bądź taka skromna.
Uwierz, że bardzo wiele osób nie chciałoby tego zrobić.
Obie z Fionką jesteście super dziewczyny :ok: :piwa:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt mar 22, 2013 8:43 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

Za Fionkę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Alienor wielki SZACUN :aniolek:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Pt mar 22, 2013 8:48 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pt mar 22, 2013 9:57 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

:ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pt mar 22, 2013 10:16 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

Alienor pisze:Mogę dzwonić dopioro o 11ej :( . Bo przed otwarciem dla klientów z reguły nie odbierają, o czym zostałam poinformowana z pewnym naciskiem po tych 3 telefonach wczoraj :oops: .
I nie jestem jakoś szczególnie wspaniała - Fionka potrzebowała DT, więc się zgodziłam, zwłaszcza że wcześniej obiecałam Kinnia że wezmę w razie W od niej jakiegoś tymczasa jak wyadoptuję coś swojego... Zresztą Fionka jest tak cudowna, że to zaszczyt móc się nią opiekować, naprawdę. Więc nie ma się czym zachwycać.

Szacun wielki i kciuki za mała.

Wiadomo co z czarną kocią i jej synkiem?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt mar 22, 2013 11:27 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

jade okolo 13 po Fionke...nie chciałam juz suszyc glowy Panu Dr bo mówił ze Marzena dopiero dzwoniła wiec wszystko napisze...ale skoro dzis odbiór to na pewno jest wszystyko oki :ok:
agula76

Post » Pt mar 22, 2013 11:31 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

to niech szybko pisze bo wszyscy czejają z niecierpliwością
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]