Randa pisze:ewona1 pisze:Od jutra będzie u mnie Jola i Łapka z Kotkowa
czyli mniej więcej się wyrówna
będzie brakowało jednego kota do ilości jaka była przed adopcją Kizi, Meli i Feli

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Randa pisze:ewona1 pisze:Od jutra będzie u mnie Jola i Łapka z Kotkowa
czyli mniej więcej się wyrówna
ewona1 pisze:Irena, bardzo chętnie, panienki po odpicowaniu powinny szybko pójść na swoje, bo są cudne. Ale jak wiesz 20 lipca wyjeżdżam na kilka miesięcy za chlebem i chrupkami
kassja pisze:ewona1 pisze:Jestem Białostoczanką od urodzenia, ale nigdy w tym miejscu nie byłam. Jakie cudne osiedle. Miałam wrażenie, że jestem w "czarodziejskim ogrodzie". Wyobrażam sobie, jak tam musi być ładnie, gdy wszystko się zazieleni.
issey32 pisze:A gdzie foty nowego "kociostanu?"
ewona1 pisze:issey32 pisze:A gdzie foty nowego "kociostanu?"
Na razie nie będzie bo: trzeba je odpicować i pożyczyłam aparat P.Wet. żeby zrobiła zdjęcia do ogłoszeń suczkom TOZ-owskim które się u niej zasiedziały i nie są ogłaszane (tylko na Tablicy)Jedna to słynna Michasia z Michałowa która miała prawie obciętą głowę, druga nie pamiętam imienia, po operacji łapy, obie już gotowe do adopcji, bo tam nie ma z nimi kto pracować, cały dzięń same, nie potrafią chodzić na smyczy itp. A jak bedą piękne zdjęcia to Sylwia z Tobą zrobicie piękne ogłoszenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 169 gości