Teoś,Sara,Ori ze Sz-na-szukają kochajacych domów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon mar 11, 2013 16:25 Re: Teoś,Elza,Lucek z Pajęczna, Sara,Ori ze Sz-na-szukają do

Na razie gościu nie dzwoni. Rozmawiał a mamą w sobotę i mówił, że będzie dobrze i że Elza wyciąga do dziecka łapki. Ale kto tam wie, jak tam będzie?????????

Na szczęście przyjmiemy ją w razie czego z otwartymi ramionami :)

Gorzej jeśli wszystkie się zmówicie i będziecie chciały mi oddać koty :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pon mar 11, 2013 19:29 Re: Teoś,Elza,Lucek z Pajęczna, Sara,Ori ze Sz-na-szukają do

według mnie skoro ktoś łatwo nie odpuszcza to powinien być dobrym domkiem, bo wie że kot potrzebuje czasu i Olu nie panikuj :D

beateczka

Od: Nie lut 07, 2010 21:30

Post » Wto mar 12, 2013 8:41 Re: Teoś,Elza,Lucek z Pajęczna, Sara,Ori ze Sz-na-szukają do

beateczka pisze:według mnie skoro ktoś łatwo nie odpuszcza to powinien być dobrym domkiem, bo wie że kot potrzebuje czasu i Olu nie panikuj :D

Też jestem tego zdania, potrzeba troszeczkę więcej czasu na oswojenie. Będzie dobrze. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Sob mar 16, 2013 15:31 Re: Teoś,Elza,Lucek z Pajęczna, Sara,Ori ze Sz-na-szukają do

Elzunia ja na razie zostaje w Częstochowie i chyba tam ju zostanie :)

Moja ciocia, astmatyczka na potęgę, bez leków ani rusz, dokarmia 3 kotki na tarasie u siebie. Kupiła jedną budkę, muszę jej zamówić jeszcze jedną :)
Okazuje się, że jeden z tych kotków ma chora łapkę.

Kotki piękne. Jeden taki szylkretkowy z białymi plamkami kocurek. Umaszczenie maja niesamowite. Niestety dzikuski :(

olafen

Post » Sob mar 16, 2013 15:57 Re: Teoś,Elza,Lucek z Pajęczna, Sara,Ori ze Sz-na-szukają do

olafen pisze:Elzunia ja na razie zostaje w Częstochowie i chyba tam ju zostanie :)

Moja ciocia, astmatyczka na potęgę, bez leków ani rusz, dokarmia 3 kotki na tarasie u siebie. Kupiła jedną budkę, muszę jej zamówić jeszcze jedną :)
Okazuje się, że jeden z tych kotków ma chora łapkę.

Kotki piękne. Jeden taki szylkretkowy z białymi plamkami kocurek. Umaszczenie maja niesamowite. Niestety dzikuski :(

Dzikuski trudno oswoić. To niczym Kiciunia, chce podejść do człowieka ale się cały czas boi. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Post » Nie mar 17, 2013 21:07 Re: Teoś,Elza,Lucek z Pajęczna, Sara,Ori ze Sz-na-szukają do

A co u nas?
Lucek będzie miał prawdopodobnie dom. Zobaczymy, czy domek poczeka 10 dni.

Moja mama znów ma zapalenie płuc.

Dziś dowiedziałam się, że tylko siedzę przed monitorem i klikam i nic nie robię i żebrem pieniądze na miau i swoje koty utrzymuje z tego żebractwa.

Myślę, że kończę pomagać , mam dość. Świata nie zbawię a nie daję już rady .....

olafen

Post » Nie mar 17, 2013 21:41 Re: Teoś,Elza,Lucek z Pajęczna, Sara,Ori ze Sz-na-szukają do

Ola, w realu ktos ci tak powiedzial, czy tutaj?
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Nie mar 17, 2013 21:44 Re: Teoś,Elza,Lucek z Pajęczna, Sara,Ori ze Sz-na-szukają do

Na fb
Dziewczyna, która kiedyś była na miau.

to ze ty kase ciagniesz na forum miau to nie znaczy ze kazdy jest twojego pokroju ,ja nie zebralam i nie zebram o kase tak jak ty ,po to siedzisz na miau aby utrzymac swoje koty

pewnie szczepic "wszystkie" koty za cudze pieniadze tez bym potrafila

olafen

Post » Pon mar 18, 2013 7:57 Re: Teoś,Elza,Lucek z Pajęczna, Sara,Ori ze Sz-na-szukają do

No, olej po prostu. Nie da rady reformować takich - jedynie ignorowanie ... Są takie osoby i będą, więc trzeba się uodparniać i tyle.
Świata nie zbawisz ale kilka kotów tak .
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon mar 18, 2013 8:33 Re: Teoś,Elza,Lucek z Pajęczna, Sara,Ori ze Sz-na-szukają do

Ja też mam troszkę tych kotków niczyich dość. Lunka już czwarty miesiąc u mnie. Nikt się o nią nie pyta, te zapytania natomiast co były to nic konkretnego. Ot tak ktoś tam 1 raz zadzwonił, ja jak chciałam podtrzymać kontakt to już rozmowy nie było. Chciałabym jeszcze Kiciuni znaleść domek i Luneczce i to już wszystko. Ludzie są nieodpowiedzialni , koty będą się mnożyć i ludzie będą je zawsze porzucać. :roll:
Obrazek

jasia0245

Post » Czw mar 21, 2013 19:00 Re: Teoś,Elza,Lucek z Pajęczna, Sara,Ori ze Sz-na-szukają do

Olu, czy masz jakieś wieści od Fionki i Elzuni?

Co do zarzutów o których pisałaś, to powiem Ci tyle, że tylko Ty sama znasz prawdę i wiesz ile od siebie dajesz. Niestety tam gdzie pojawiają się zbiórki pieniędzy, trzeba się z tym liczyć, a to dlatego że nie każdy jest uczciwy i przeznacza te środki na zapowiadany cel.
Jak wiesz, ja nacięłam się na forum na oszustkę i dlatego jestem ostrożna i uważam teraz kogo wpuszczam do domu.
Z tego co wiem jesteś osobą pracującą i dającą od siebie więc takie zarzuty są dziwne, ale to nie znaczy że możesz pozwolić aby Cię obrażano i to przez osobę mało kryształową.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Czw mar 21, 2013 20:33 Re: Teoś,Elza,Lucek z Pajęczna, Sara,Ori ze Sz-na-szukają do

Już pogadałam z koleżanką tej pani. Byłam kulturalna. I potrzebuję czasu aby przetrawić.

olafen

Post » Czw mar 21, 2013 20:34 Re: Teoś,Elza,Lucek z Pajęczna, Sara,Ori ze Sz-na-szukają do

JolaJ pisze:Olu, czy masz jakieś wieści od Fionki i Elzuni?

Z tego co wiem, to u obu bardzo dobrze. Ale w weekend zadzwonię do obu :)

olafen

Post » Czw mar 21, 2013 21:12 Re: Teoś,Elza,Lucek z Pajęczna, Sara,Ori ze Sz-na-szukają do

W sumie to był bardzo ciężki tydzień dla mnie. W pracy bardzo dużo się działo, w niedzielę w pracy, wizyta gości w szkole, wywiadówka, a w sobotę znów do pracy. W sobotę po świętach też.

Nie mam siły zadzwonić do domku w Częstochowie i zapytać się, czy domek nadal aktualny.

Kotki chyba czują, ze jestem niby bomba z opóźnionym zapłonem , bo im tez się mój nastrój udziela. Sarcia wciska mi się w nocy pod kołdrę liże mi nogi. Orek ugniata mi brzuch ( właściwie pełny pęcherz- zwykle nad ranem) albo plecy. Mój mały masażysta :)

Dla niektórych - obcięłam włosy na króciutko. Strasznie :(

olafen

Post » Czw mar 21, 2013 21:40 Re: Teoś,Elza,Lucek z Pajęczna, Sara,Ori ze Sz-na-szukają do

Dla niektórych - obcięłam włosy na króciutko. Strasznie

Zdjęcie!
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

[poprzednia][następna]