Dorota pisze:Bylem tu![]()
Mru
Ale czemu się złościsz?
Moderator: Estraven
Dorota pisze:Bylem tu![]()
Mru
Alyaa pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:Ja już kiedyś spróbowałam...
No i jak smakuje
Jadłam już lepsze rzeczy w swoim domu...
Ufffff.... A już myślałam, że tylko ja próbowałam kociej karmy.....Gdyby była posolona to nie zorientowałabym się, że to kocie.....
Uwielbiamy z TŻ żele pod prysznic o zapachu czekolady. Z miętą albo pomarańczą. Mimo, że pachną niesamowicie smakowicie, proponuje jednak nie próbować. Są koszmarnie paskudne, słone i potem się można zapienić....![]()
agusialublin pisze:Alyaa pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:Ja już kiedyś spróbowałam...
No i jak smakuje
Jadłam już lepsze rzeczy w swoim domu...
Ufffff.... A już myślałam, że tylko ja próbowałam kociej karmy.....Gdyby była posolona to nie zorientowałabym się, że to kocie.....
Uwielbiamy z TŻ żele pod prysznic o zapachu czekolady. Z miętą albo pomarańczą. Mimo, że pachną niesamowicie smakowicie, proponuje jednak nie próbować. Są koszmarnie paskudne, słone i potem się można zapienić....![]()
No widzisz Maryś, nie jesteśmy same jeśli chodzi o podjadanie kotom jedzonka![]()
![]()
![]()
![]()
A jak tak dalej pójdzie to zamiast chodzić do marketów jedzenie będę sobie zamawiałą w zooplus![]()
![]()
Tylko że piwa nie mają...Hannah12 pisze:Inuś, Inuś u Was też tyle śniegu?
U nas cała masa, dużej do kozaków wleciał, jak do samochodu się chciała dostać.
Haker
agusialublin pisze:Ceść Inusia![]()
co porabias bo my same w domku jesteśmyi smutno nam
Petka pisze:Gdzie Inka?
Co robi?
MaryLux pisze:agusialublin pisze:Ceść Inusia![]()
A ja siem nudzem, bo nie mam komu dokuczać.

agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Ceść Inusia![]()
A ja siem nudzem, bo nie mam komu dokuczać.
Jest Inusia![]()
Inka skoc do nasego wontecka to zobacys co dzisiaj Ryska nawyrabiała
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 17 gości