Witaj Monika ta karma owszem jak mało będzie kot jadł to może schudnie lecz mój wet też jest dobry i wiem że tylko dawkowanie może pomóc w odchudzaniu,a karma tyle da że bardziej nie przytyje.Bejbi ma tą karmę i jest szczupła bardzo,lecz nie je dużo.Trudno na niej powiedzieć bo nigdy nie było potrzeby jej odchudzać.Ona się ostatnio sporo ruchliwa zrobiła.Wiosnę czuje? Tylko gdzie

Karma wspomaga i nic więcej,ale Obesity np. podobno też nie odchudza tylko właśnie tak działa

To słowa Satyrków ja nie miałam Obesity.Pamiętam jak pytałam czy coś dała karma.Mi wet powiedział że cudów nie ma i tylko wydzielanie coś da,a to jest trudne przy kilku kotach.Nawet przy jednym miauczącym jest ciężko

Czemu dają grubasy do adopcji same?bez kotów?Po to bo nie ma wtedy okazji wyjadania.Ja się wkurzyłam bo wydałam wczoraj na saszetki i sam sos wylizany,reszta leży.Szok by nawet weterynaryjnej kot nie chciał to już nie wiem czy Royal nie zaczyna paprać i tu

Wszystko paprzą nawet mięso.Nie wiem gdzie u nas dobre kupić.Kiedyś szukałam ubojni,ale już nie istnieje i dałam spokój.