" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Miau. Duża nic nie wzięła od Nosia, wręcz przeciwnie, przyniosła do Nosia paczkę z jedzeniem, prawie się przewróciła pod tą paczką (ale by było śmiesznie). Dzisiaj już przyszła, wcześnie, jak na dużą Fasolka
Zamawiałam jedzenie, do pracy, żeby było łatwiej odebrać, w domu mnie przecież nie ma. I zaniosłam paczkę do Nosia, ale była wyjątkowo wredną gabarytowo paczką.
Ewa L. pisze:Miau Fasolko! To chyba dużo? Czy twoja Duża lepiej się już czuje czy nadal taka smutna Zuzia
Wiesz, Zuziu, za dużymi porządna kotka nie nadąży. Duża mówi, że nie wszystkie koty przychodzą zjeść. Ale dziewięć to już jest sporo. I jeszcze powiedziała, że mam się cieszyć, że tam nie mieszkam. Jakbym tego nie słyszała co drugi dzień I dostałam dziś dwie tabletki, miauwyobrażacie sobie? Fasolka
Fasolko, 2 to mniej niż 3 i tego się trzymaj. Haker uczący się bycia optymistą. PS mróz i sniezy, ale o 12.01 zaczyna się astronomiczna wiosna. Teraz czekamy na wiosnę w przyrodzie