Zajączek ..........................

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 18, 2013 18:41 Re: Pilnie dt dla kota , ropień sina łapka i poniewierka ;(

Jutro Zajączek wychodzi ze szpitala :ok: :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon mar 18, 2013 19:02 Re: Pilnie dt dla kota , ropień sina łapka i poniewierka ;(

I gdzie będzie? Dziewczyny, piszcie info też na wydarzeniu i górki, bo ludzie co wspierają i chcą wesprzeć $$ chcą być na bieżąco :-)
jo.anna

Post » Pon mar 18, 2013 19:16 Re: Pilnie dt dla kota , ropień sina łapka i poniewierka ;(

Witam wszystkich :)

Zajączek chyba ostatecznie trafi do mnie, mam nadzieję, że już za dni kilka :). Moja kotka - właściwie to nie wiem, czy zdrowa, za tydzień powtarzamy badania, ale liczę na to, że będzie OK.
Powolutku szukamy transportu, może ktoś ma pomysł, jak go przewieźć do Słupska? Na razie jest opcja, że ja się przejadę pociągiem do Tczewa, z transporterkiem, do Tczewa kotek będzie dowieziony, ale być może będzie ktoś jechał na północ ze znajomych? W sobotę/niedzielę, czy inny dzień?

karoo.kp

Od: Pon mar 18, 2013 19:11

Post » Pon mar 18, 2013 19:35 Re: Pilnie dt dla kota , ropień sina łapka i poniewierka ;(

życzę, aby wszystko się udało,
za domek dla Zajączka i jego Dużą :ok: :ok: :ok:
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Pon mar 18, 2013 20:23 Re: Pilnie dt dla kota , ropień sina łapka i poniewierka ;(

Za domek dla Zajączka :ok:
I dla jego Dużej :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Pon mar 18, 2013 20:36 Re: Pilnie dt dla kota , ropień sina łapka i poniewierka ;(

jo.anna pisze:I gdzie będzie? Dziewczyny, piszcie info też na wydarzeniu i górki, bo ludzie co wspierają i chcą wesprzeć $$ chcą być na bieżąco :-)

Aniu napisz mi jeszcze raz bo nie chwytam, gdzie mam pisać i co? Lidka nadal bez netu a ja nie mam dostępu ani do zmiany tematu ani do niczego :( Staram się jak mogę, ale chyba nie nadążam :mrgreen:
Wiecie, że przez telefon trudno tak o wszystkim się dowiedzieć.
Dzisiaj się dowiedziałam , że wpłynęło 100 od rysiuli

Wiem też, że wet powiedział o kwocie 270,00 za leczenie Zajączka
i wiem, że pan, który odwoził Lidę z Kubkiem do Poznania chętnie pojedzie do P. Karoliny za 450,00.
Nie mamy takiej kwoty. Szukamy dalej. Namawiam mojego męża, ale ta pogoda :mrgreen: No nic, zobaczymy. Jesteśmy już tak daleko :P
Obrazek

alab108

Post » Pon mar 18, 2013 20:37 Re: Pilnie dt dla kota , ropień sina łapka i poniewierka ;(

karoo.kp pisze:Witam wszystkich :)

Zajączek chyba ostatecznie trafi do mnie, mam nadzieję, że już za dni kilka :). Moja kotka - właściwie to nie wiem, czy zdrowa, za tydzień powtarzamy badania, ale liczę na to, że będzie OK.
Powolutku szukamy transportu, może ktoś ma pomysł, jak go przewieźć do Słupska? Na razie jest opcja, że ja się przejadę pociągiem do Tczewa, z transporterkiem, do Tczewa kotek będzie dowieziony, ale być może będzie ktoś jechał na północ ze znajomych? W sobotę/niedzielę, czy inny dzień?

Witaj Karolino :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

alab108

Post » Pon mar 18, 2013 21:12 Re: Pilnie dt dla kota , ropień sina łapka i poniewierka ;(

chodziło mi o to, aby na wydarzeniu zajączka na fb pisać, ale jeśli już napisane to mój post można uznać za nieaktualny :wink:
jo.anna

Post » Pon mar 18, 2013 23:47 Re: Pilnie dt dla kota , ropień sina łapka i poniewierka ;(

jo.anna pisze:chodziło mi o to, aby na wydarzeniu zajączka na fb pisać, ale jeśli już napisane to mój post można uznać za nieaktualny :wink:

jo.anno, zaraz po rozmowie z Lidką napisałam na FB, a chwilę potem tu, do dziś konta nie miałam :)

Witaj alab108 :) :1luvu:

karoo.kp

Od: Pon mar 18, 2013 19:11

Post » Pon mar 18, 2013 23:54 Re: Pilnie dt dla kota , ropień sina łapka i poniewierka ;(

Z Inowrocławia do Tczewa można się przejechać pociągiem.
To mniej niż 2 godziny w jedną stronę. I 88 zł za bilet powrotny.
Resztę lepiej wydać na kota ;)

mapi_

Od: Wto sie 07, 2012 22:17

Post » Wto mar 19, 2013 0:03 Re: Pilnie dt dla kota , ropień sina łapka i poniewierka ;(

alab108 pisze:
karoo.kp pisze:Witam wszystkich :)

Witaj Karolino :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Także witam :) :1luvu: :1luvu:

Idę zmienić tytuł wydarzenia :) że szukamy transportu :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto mar 19, 2013 0:47 Re: Pilnie dt dla kota , ropień sina łapka i poniewierka ;(

Tak się cieszę, że Zajączek już będzie miał dom :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Wto mar 19, 2013 0:57 Re: Pilnie dt dla kota , ropień sina łapka i poniewierka ;(

Kopiuję z wątku Kasi Pisarskiej (psie adopcje) z FB

Kochani- kolejny transportowy Anioł, tym razem zachodniopomorskie. Młoda dziewczyna na bezpłatnym stażu więc za zwrot kosztów. Kontakt: anna.bajko@gmail.com ;-)

może ma jakąś trasę w pobliżu ?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto mar 19, 2013 8:08 Re: Pilnie dt dla kota , ropień sina łapka i poniewierka ;(

mapi_ pisze:Z Inowrocławia do Tczewa można się przejechać pociągiem.
To mniej niż 2 godziny w jedną stronę. I 88 zł za bilet powrotny.
Resztę lepiej wydać na kota ;)

Kot jest w Strzelnie, tzn. dzisiaj będzie. Z kombinowanymi jazdami jest gorzej, a jeszcze ta pogoda. Po za tym ja się okropnie boję, że kot może przerażony uciec. Molestuję męża na jazdę samochodem. Pracuję nad tym :ok:
Obrazek

alab108

Post » Wto mar 19, 2013 8:15 Re: Pilnie dt dla kota , ropień sina łapka i poniewierka ;(

Słuchajcie napisałam jeszcze pod ten mail, który podała mi mamaGiny, zobaczymy. Dzięki, że jesteście. Razem coś na pewno uradzimy. :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek

alab108

[poprzednia][następna]