Moderator: Moderatorzy
Dagmara03 pisze:Rozmawialam dzis z moja weterynarz i powiedziala, ze jezeli przez tydzien wyniki sie nie poprawia to zmienimy insuline. Raczej byla otwarta i powiedziala, ze zasiegnie literatury i bedziemy dzialaly. Takze sie ciesze bardzo. Nie bede czekac tygodnia i w czwartek pojade po recepte.
Dzisiejsze wyniki:
6.00- 500
7.00- podalam 2j
12.00- 295
17.00- 404
19.00- podalam 1,5j
Bylam dzis tez w poszukiwaniu mokrej karmy i znalazlam w zwierzyncu:
Animonda classic watrobka z kurczaka
Animonda classic z sercami indyka
Miamor ragout drobiowy
Miamor ragout drobiowy i losos
Widzialam tez animonde carny i shiny cat, ale nie wiedzialam jaki smak wybrac, czy smaki maja znaczenie w ogole?
Prosze napiszcie czy te karmy, ktore kupilam sa odpowiednie?
sheridan pisze:^..^fuksj@ - śliczny dzienniczek:) I wyniki też niezłe:)
Liczyłam, że Tinka się wypowie.
Możesz chyba pomyśleć o zmniejszeniu o 0,25. Ale niech Mamrotek powie, co myśli:)
^..^fuksj@ pisze:A Ty Mamrotku co myslisz? Miałam jeszcze pomysł ze zmianą godzin karmienia (ostani raz +5 a nie +6) ale Gruba melduje sie na posiłki jak w zegarku jak nie dostaje punktualnie swojej miseczki to robi demolke w kredensie gdzie juz nie ma kociego żarcia ale jest mąka :/
Karolcia i Dziki pisze:^..^fuksj@ pisze:A Ty Mamrotku co myslisz? Miałam jeszcze pomysł ze zmianą godzin karmienia (ostani raz +5 a nie +6) ale Gruba melduje sie na posiłki jak w zegarku jak nie dostaje punktualnie swojej miseczki to robi demolke w kredensie gdzie juz nie ma kociego żarcia ale jest mąka :/
Mój kot robi demolkę całego mieszkania między 4.00 a 6.00 rano![]()
To jest dopiero coś! Na początku dawałam mu łyżeczkę jogurtu, ale potem ustaliliśmy, że jak ma mieć dobre wyniki i nie jeść od +6, to nie je i już! Teraz cierpimy co rano i czekamy, aż odpuści, bestia jedna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości