A co wy chcecie od Joszka, toż on się zachowuje jak typowy chłop
A Zołisia to na razie taka blondyna jest, ale na pewno z tego wyrośnie
Ale najważniejsze, że oba dwa śliczne siom
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła
no jak to gdzie ten ruch - przecież Zołi dzielnie ćwiczy gimnastycznie, co więcej to ćwiczenie się nawet jakoś nazywa ...jakoś...widziałybyśmy, gdybyśmy się nie dematerializowani klasowo z wuefu zawsze zaraz po sprawdzeniu obecności mostek? poprzeplatany cyklem 'wdech-wydech'? pajacyk na leżąco?
w każdym razie mięśni używa gorzej niestety z tym mięśniem zwanym mózgiem właśnie śpiewa do podłogi i patrzy tak mało mądrze
Jak mi się przypomina ona w tej klatce w schronie jako potwór bucząco - drapiący to aż nie mogę uwierzyć, że to ten sam kot
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła