Przynajmniej wiem, że nie jestem sama o takiej godzinie

Dobranoc

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
koteczekanusi pisze:Neigh miala kiedyś rację - ja się nie nadaję na DT (choć do tej pory mi nie wyjaśniła, dlaczego jej zdaniem się nie nadaję). I to nie jest kwestia Lukrecji, która jest świetnym kotem. Ale jakoś mnie denerwują ci wszyscy ludzie, którzy do mnie piszą albo dzwonią i chcą kota. Znów im to wszystko mówić. Ble. Już nawet nie chce mi się maili odbierać.
Nie ukrywam - Korneliusz u mnie został w dużej mierze dlatego, że nie miałam ochoty przez to przechodzić.
PS. Znacie kogoś sensownego, kto ewentualnie mógłby zrobić PA w Katowicach?
PS2. Słyszałyście kiedyś o persach-miniaturkach? Bo ja pierwsze słyszę. Są takie?
Neigh pisze:koteczekanusi pisze:Neigh miala kiedyś rację - ja się nie nadaję na DT (choć do tej pory mi nie wyjaśniła, dlaczego jej zdaniem się nie nadaję). I to nie jest kwestia Lukrecji, która jest świetnym kotem. Ale jakoś mnie denerwują ci wszyscy ludzie, którzy do mnie piszą albo dzwonią i chcą kota. Znów im to wszystko mówić. Ble. Już nawet nie chce mi się maili odbierać.
Nie ukrywam - Korneliusz u mnie został w dużej mierze dlatego, że nie miałam ochoty przez to przechodzić.
PS2. Słyszałyście kiedyś o persach-miniaturkach? Bo ja pierwsze słyszę. Są takie?
No właśnie dlatego. Masz normalne wymagania czyt. za wysokie dla 99,99% ludzkości.
Dalia - ok wierze, ze w takim oknie się nie da zawiesić. Ale sorry noo trudno mi przyjąć do wiadomości, ze w domu posiadającym 3 pomieszczenia + balkon. Otwiera się wyłacznie 2 okna rozszczelniajac je. Nawet w 30 stopniowe upały. Sie nie otwiera jak się wychodzi, ale jak się jest w domu........?:-) Ale tak tak ja mam obsesje........
Kiedyś moja bliska znajoma też mnie o róznych rzeczach przekonywała. Słuchac nie chciała, kota wzięła ........nie ode mnie ........nie. Tez obraza o to była. I co? Ano zaliczył lot z 10 piętra.........I co gorsza przeżył. Co gorsza, bo z krwiakiem wewnatrzczaszkowym.
Nie wierze w niezabezpieczone okna. Sorry. I nikt mnie nie przekona, ze jest inaczej.
Lidka pisze:Wielkie dzięki:))
Znaczy mogę napisać w tamtym wątku:))
Neigh pisze:koteczekanusi pisze:Neigh miala kiedyś rację - ja się nie nadaję na DT (choć do tej pory mi nie wyjaśniła, dlaczego jej zdaniem się nie nadaję). I to nie jest kwestia Lukrecji, która jest świetnym kotem. Ale jakoś mnie denerwują ci wszyscy ludzie, którzy do mnie piszą albo dzwonią i chcą kota. Znów im to wszystko mówić. Ble. Już nawet nie chce mi się maili odbierać.
No właśnie dlatego. Masz normalne wymagania czyt. za wysokie dla 99,99% ludzkości.
koteczekanusi pisze:(...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości