Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tulinki pisze:Kamakolo pisze:Lidka pisze:Na temat Acany nic nie wiem, bo to dla mnie trochę za drogie.
No właśnie, wiem, że drogieDlatego najpierw chciałam zrobić rekonesans, zanim kupię, bo to ciu za kosztowne,żeby moje futra się wypięły i zrobiły focha
Kamakolo nie stosuję Acany , ale podaję Power of Nature też bez zbożowa . Mam jej końcówkę , może w czwartek dotrę do schroniska to Ci podrzucę na próbę . Jeżeli chcesz o niej poczytać to znajdziesz ją na Zwierzakowo.pl
Kamakolo pisze:Tulinki pisze:Kamakolo pisze:Lidka pisze:Na temat Acany nic nie wiem, bo to dla mnie trochę za drogie.
No właśnie, wiem, że drogieDlatego najpierw chciałam zrobić rekonesans, zanim kupię, bo to ciu za kosztowne,żeby moje futra się wypięły i zrobiły focha
Kamakolo nie stosuję Acany , ale podaję Power of Nature też bez zbożowa . Mam jej końcówkę , może w czwartek dotrę do schroniska to Ci podrzucę na próbę . Jeżeli chcesz o niej poczytać to znajdziesz ją na Zwierzakowo.pl
Dzieki BasiuI poczytam sobie....
bettysolo pisze:Napiszcie coś więcej o tym persie
Ja czwartku jestem uziemiona
puskas1 pisze:Bożenko Benzina niespecjalnie lubi mięso, serduchami zawsze gardziła, więc wątróbka też jej pewnie nie podchodzi. W sobotę zjadła gurmecika. Bardzo przydałby się jej tymczas, ona nie lubi innych kotówPostaram się jutro po południu podjechać do schronu, Bettysolo Ty mogłabyś puchacza wziąć do siebie od czwartku? Na te dwa dni bym go wzięła.
![]()
![]()
za wszystkie futra
puskas1 pisze: Bettysolo Ty mogłabyś puchacza wziąć do siebie od czwartku? Na te dwa dni bym go wzięła.
![]()
![]()
za wszystkie futra
bettysolo pisze:Napiszcie coś więcej o tym persie
Ja czwartku jestem uziemiona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 687 gości