ASK@ pisze:Ogłoszenia powinny być cięgiem dawane jak kot domu nie znajduje.Po 3-4 tygodniach piszę nowy tekst i klepię następną 50 .Foty daję te same lub nowsze jeśli mam.Tekst inny bo część portali wyrzuca duble a poza tym nie wiadomo co komu do serca wpadnie. Tutaj większość zakocona więc o dom trudno.Poza tym nawet tutaj trzeba się naklepać by dom znaleźć. Musisz dbać o wątek,pisać o kocie, wklejać foty.Wątek nie może spaść na odległe strony bo ew chętny nie zajrzy do niego.
Jeśli kot powinien mieć kocie towarzystwo to zaznacz to w ogłoszeniu.
Szczerze mówiąc to wiem, że ciężko znaleźć dom na miau.pl dlatego dopiero teraz założyłam wątek Buraskowi

Szukam mu domu przede wszystkim dodając ogłoszenia w necie oraz rozwieszając je na osiedlu. Wiem że na miau wszyscy kociarze mają już kociaków po tyle sztuk ile mogą mieć maksymalnie
Jeśli chodzi o towarzystwo dla Burka to oczywiście cudnie by było, gdyby trafił do domu gdzie są koty, zwłaszcza jeśli towarzysz byłby w podobnym wieku. Z moją szaloną kotką potrafią wyczyniać niestworzone rzeczy

Ogólnie kociak jest bardzo fajowy i co dziwne jak na dziczka pozwala ze sobą robić różne rzeczy, których normalnie koty nie lubią. Zakrapianie oczek, obcinanie pazurków, itp. to rzeczy, na które bezproblemowo pozwala Burasek.