Prawie zamarzłem, kto mnie przygarnie? - To ja BURIN! Kielce

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 05, 2013 23:31 Prawie zamarzłem, kto mnie przygarnie? - To ja BURIN! Kielce

Uroczy ośmiomiesięczny kot Burasek cudem uniknął zamarznięcia. Teraz czeka na dobry, kochający dom.
Burasek został znaleziony na osiedlowym podwórku, skąd zabrano go do domu tymczasowego. Niestety, będzie mógł tam przebywać przez krótki czas. Świetnie dogaduje się z innymi kotami, jest grzeczny, ułożony i spokojny. Potrafi pięknie mruczeć.

Kotek jest odrobaczony i wykastrowany, umie korzystać z kuwety.
Kontakt:
Monika
tel. 515-187-770

Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Pon mar 11, 2013 18:35 przez moniczkaa1975, łącznie edytowano 3 razy

moniczkaa1975

Od: Czw lis 03, 2011 22:58

Post » Wto mar 05, 2013 23:50 Re: Kto Buraska pokocha? Kielce

Widzże, że zaprzyjaźnił się z Kuleczką:) Fantastyczny kiciuś!
Kciuki za domek dla Buraska :ok: :ok: :ok:
Obrazek

joanna521

Od: Wto wrz 22, 2009 11:00

Post » Wto mar 05, 2013 23:57 Re: Kto Buraska pokocha? Kielce

joanna521 pisze:Widzże, że zaprzyjaźnił się z Kuleczką:) Fantastyczny kiciuś!
Kciuki za domek dla Buraska :ok: :ok: :ok:

Są w podobnym wieku, więc też zainteresowania mają podobne :) Byłoby dobrze, żeby kiciulek trafił do domu gdzie będzie miał towarzystwo :D

moniczkaa1975

Post » Śro mar 06, 2013 19:15 Re: Kto Buraska pokocha? Kielce

Podrzucam Buraska :ok:

moniczkaa1975

Post » Pon mar 11, 2013 18:30 Re: Jestem BURASEK kto mnie przygarnie? Kielce

Przypominamy się z Buraskiem:)

moniczkaa1975

Post » Czw mar 14, 2013 23:51 Re: Prawie zamarzłem, kto mnie przygarnie? - To ja BURIN! Ki

Cudny ten Burasek! Żal, że nikomu nie wpadł w oko :( Bardzo jest w ogóle spokojny i dobrze ułożony. Bardzo proludzki :)
Obrazek

joanna521

Post » Sob mar 16, 2013 15:14 Re: Prawie zamarzłem, kto mnie przygarnie? - To ja BURIN! Ki

joanna521 pisze:Cudny ten Burasek! Żal, że nikomu nie wpadł w oko :( Bardzo jest w ogóle spokojny i dobrze ułożony. Bardzo proludzki :)

Nikt nie kocha burasków :(

moniczkaa1975

Post » Sob mar 16, 2013 23:05 Re: Prawie zamarzłem, kto mnie przygarnie? - To ja BURIN! Ki

Sama mam buraskę i uważam, że jest przepiekna. Charakterek ma trudny, co prawda, ale uroda niepospolita :wink:
Buraski są śliczne!
Obrazek

joanna521

Post » Sob mar 16, 2013 23:22 Re: Prawie zamarzłem, kto mnie przygarnie? - To ja BURIN! Ki

moniczkaa1975 pisze:
joanna521 pisze:Cudny ten Burasek! Żal, że nikomu nie wpadł w oko :( Bardzo jest w ogóle spokojny i dobrze ułożony. Bardzo proludzki :)

Kocha, tylko tu raczej łatwo nie znajdziesz chętnego. Trzeba koniecznie zrobić ogłoszenia (w tym na lokalnych portalach). Bez tego się nie da. I spiesz się - idzie wiosna, sezon kociakowy tuż tuż.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Nie mar 17, 2013 0:01 Re: Prawie zamarzłem, kto mnie przygarnie? - To ja BURIN! Ki

zabers pisze:
moniczkaa1975 pisze:

Kocha, tylko tu raczej łatwo nie znajdziesz chętnego. Trzeba koniecznie zrobić ogłoszenia (w tym na lokalnych portalach). Bez tego się nie da. I spiesz się - idzie wiosna, sezon kociakowy tuż tuż.

Ogłoszenia już są tylko chętnych jakoś brak :( A kociak naprawdę jest super :P

moniczkaa1975

Post » Nie mar 17, 2013 7:18 Re: Prawie zamarzłem, kto mnie przygarnie? - To ja BURIN! Ki

moniczkaa1975 pisze:
zabers pisze:
moniczkaa1975 pisze:

Poczekaj, dobrze będzie. Zerknij, czy ma w nich fajne zdjęcia (może trzeba podmienić na ładniejsze), czy są podstawowe informacje (odrobacznenie, ...). I ze spokojem :ok:
(zobacz wątek został założony 5 marca. Ma raptem 11 dni. Króciutko.)
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Nie mar 17, 2013 15:21 Re: Prawie zamarzłem, kto mnie przygarnie? - To ja BURIN! Ki

zabers pisze:
moniczkaa1975 pisze:
zabers pisze:
moniczkaa1975 pisze:

Poczekaj, dobrze będzie. Zerknij, czy ma w nich fajne zdjęcia (może trzeba podmienić na ładniejsze), czy są podstawowe informacje (odrobacznenie, ...). I ze spokojem :ok:
(zobacz wątek został założony 5 marca. Ma raptem 11 dni. Króciutko.)
Wiem, że muszę być cierpliwa, chociaż ogłaszam kociaka już od połowy stycznia i jakoś telefonów brak. Zdjęcia staram się zmieniać cały czas,
kiedy tylko uda mi się złapać jakieś ciekawe ujęcie zmieniam zdjęcie a nowe. Najważniejsze informacje w ogłoszeniu też są, więc mam nadzieję, że Buras się doczeka na swój wymarzony dom :)

moniczkaa1975

Post » Nie mar 17, 2013 16:28 Re: Prawie zamarzłem, kto mnie przygarnie? - To ja BURIN! Ki

Ogłoszenia powinny być cięgiem dawane jak kot domu nie znajduje.Po 3-4 tygodniach piszę nowy tekst i klepię następną 50 .Foty daję te same lub nowsze jeśli mam.Tekst inny bo część portali wyrzuca duble a poza tym nie wiadomo co komu do serca wpadnie. Tutaj większość zakocona więc o dom trudno.Poza tym nawet tutaj trzeba się naklepać by dom znaleźć. Musisz dbać o wątek,pisać o kocie, wklejać foty.Wątek nie może spaść na odległe strony bo ew chętny nie zajrzy do niego.
Jeśli kot powinien mieć kocie towarzystwo to zaznacz to w ogłoszeniu.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie mar 17, 2013 22:06 Re: Prawie zamarzłem, kto mnie przygarnie? - To ja BURIN! Ki

ASK@ pisze:Ogłoszenia powinny być cięgiem dawane jak kot domu nie znajduje.Po 3-4 tygodniach piszę nowy tekst i klepię następną 50 .Foty daję te same lub nowsze jeśli mam.Tekst inny bo część portali wyrzuca duble a poza tym nie wiadomo co komu do serca wpadnie. Tutaj większość zakocona więc o dom trudno.Poza tym nawet tutaj trzeba się naklepać by dom znaleźć. Musisz dbać o wątek,pisać o kocie, wklejać foty.Wątek nie może spaść na odległe strony bo ew chętny nie zajrzy do niego.
Jeśli kot powinien mieć kocie towarzystwo to zaznacz to w ogłoszeniu.

Szczerze mówiąc to wiem, że ciężko znaleźć dom na miau.pl dlatego dopiero teraz założyłam wątek Buraskowi :wink: Szukam mu domu przede wszystkim dodając ogłoszenia w necie oraz rozwieszając je na osiedlu. Wiem że na miau wszyscy kociarze mają już kociaków po tyle sztuk ile mogą mieć maksymalnie :roll:
Jeśli chodzi o towarzystwo dla Burka to oczywiście cudnie by było, gdyby trafił do domu gdzie są koty, zwłaszcza jeśli towarzysz byłby w podobnym wieku. Z moją szaloną kotką potrafią wyczyniać niestworzone rzeczy :D Ogólnie kociak jest bardzo fajowy i co dziwne jak na dziczka pozwala ze sobą robić różne rzeczy, których normalnie koty nie lubią. Zakrapianie oczek, obcinanie pazurków, itp. to rzeczy, na które bezproblemowo pozwala Burasek.

moniczkaa1975

Post » Nie mar 17, 2013 22:10 Re: Prawie zamarzłem, kto mnie przygarnie? - To ja BURIN! Ki

Parę nowych zdjęć Buraska:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
A i dzisiaj miałam telefon w sprawie adopcji, zapowiadałby się całkiem fajny domek..... nie zapeszajmy jednak, jutro będę rozmawiała jeszcze z tą osobą w sprawie decyzji ostatecznej. Trzymajcie kciuki!!!

moniczkaa1975

[następna]