BLAGAM O POMOC! SZARACZEK FIV+ SZUKA DOMKU-TORUN+CALA POLSKA

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob mar 16, 2013 15:20 Re: BLAGAM O POMOC! SZARACZEK FIV+ SZUKA DOMKU-TORUN+CALA PO

Nie mam konta na FB.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie mar 17, 2013 7:55 Re: BLAGAM O POMOC! SZARACZEK FIV+ SZUKA DOMKU-TORUN+CALA PO

A może zmienić nieco sam temat - np błagam o pomoc także na FB. Tak mi przyszło do głowy. U mojego syna też jest. Wkleję tekst, jak wstanie :lol: - jest krótszy, będzie do wyboru. ( chciałam, żeby wkleił to zdjęcie, ale wybrał uparciuch inne :)
No i jeszcze raz poproszę :1luvu: - może macie pomysły, gdzie go ogłosić. Jutro rano sprawdzę, czy jest poumieszczany, tam, gdzie go wysłałam.
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Nie mar 17, 2013 10:19 Re: BLAGAM O POMOC! SZARACZEK FIV+ SZUKA DOMKU-TORUN+CALA PO

Kotek mógłby zamieszkać z pieskiem, prawda? Domek z Zabrza, Chorzowa? szuka kotka viewtopic.php?f=13&t=151676
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie mar 17, 2013 11:55 Re: BLAGAM O POMOC! SZARACZEK FIV+ SZUKA DOMKU-TORUN+CALA PO

ewar pisze:Kotek mógłby zamieszkać z pieskiem, prawda?

Tak, FIV nie jest zaraźliwy dla psów.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie mar 17, 2013 22:48 Re: BLAGAM O POMOC! SZARACZEK FIV+ SZUKA DOMKU-TORUN+CALA PO

hej witam ponownie:)
dziewczyny dziekuje za wszystkie sugestie- na fb zmienilam tytul, dopisalam tez emaile do kontaktu,
napisalam pw do osoby z wspomnianego watku gdzie szukaja kotka do domu z psem- jeszcze nie mam odp
czekam tez na odpowiedz od CatAngel w sprawie ogloszen- jak tylko ja dostane to zaraz zamowie jakis pakiet zeby oglosic Szarusia jeszcze gdzie sie tylko da
Szarus obecnie wrocil w okolice swojej budki ale ma caly czas dostep do przystosowanej dla okolicznych kotow piwnicy w bloku,w ktorym mieszkaja obie panie karmicielki dokarmiajace koty na tym terenie. Piwnica jest blisko rur co wiec ciepla, koty maja tam zrobione legowiska i sa dokarmiane. Ja niestety nadal jestem w szpitalu wiec i korzystanie z netu mam troche utrudnione- ale staram sie byc na biezaco. dziekuje raz jeszcze wszystkim za rady i za zaangazowanie w sprawe Szaraczka:) z Wami mam wiecej nadziei ze jest dla Szarusia jednak szansa na domek!!!
gadgeta

Post » Pon mar 18, 2013 9:38 Re: BLAGAM O POMOC! SZARACZEK FIV+ SZUKA DOMKU-TORUN+CALA PO

Dopiszcie kontakt do treści wydarzenia bo nie ma. A niektórzy wolą od razu dzwonić.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon mar 18, 2013 17:37 Re: BLAGAM O POMOC! SZARACZEK FIV+ SZUKA DOMKU-TORUN+CALA PO

Hop Szaraczek do góry!

piano

Od: Śro paź 26, 2011 11:15

Post » Wto mar 19, 2013 10:25 Re: BLAGAM O POMOC! SZARACZEK FIV+ SZUKA DOMKU-TORUN+CALA PO

:cat3:

piano

Post » Wto mar 19, 2013 21:02 Re: BLAGAM O POMOC! SZARACZEK FIV+ SZUKA DOMKU-TORUN+CALA PO

ogloszenie poszlo do CatAngel- zamowilam na razie pakiet 90 ogloszen na Trojmiasto Torun Wawe Wroclaw i Olsztyn. zobaczymy co z tego wyniknie:)
dziekuje wszystkim za podrzucanie watku:* Im wiecej ludzi dowie sie o Szarusiu tym wieksze sa jego szanse na domek:)
gadgeta

Post » Śro mar 20, 2013 9:10 Re: BLAGAM O POMOC! SZARACZEK FIV+ SZUKA DOMKU-TORUN+CALA PO

Uroczy szaraczek szuka równie uroczego domku HOP

piano

Post » Śro mar 20, 2013 9:19 Re: BLAGAM O POMOC! SZARACZEK FIV+ SZUKA DOMKU-TORUN+CALA PO

:!:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw mar 21, 2013 19:09 Re: BLAGAM O POMOC! SZARACZEK FIV+ SZUKA DOMKU-TORUN+CALA PO

:kitty: Akcja szukania domku nadal trwa :kitty:

piano

Post » Czw mar 21, 2013 22:53 Re: BLAGAM O POMOC! SZARACZEK FIV+ SZUKA DOMKU-TORUN+CALA PO

Szaraczku Szaraczku hop do gory...
domek nadal baaardzo potrzebny...
gadgeta

Post » Pt mar 22, 2013 8:30 Re: BLAGAM O POMOC! SZARACZEK FIV+ SZUKA DOMKU-TORUN+CALA PO

Znalazłam takie ogłoszenie od Ania-tygrysiczka:
Poszukuję do adopcji kotki. Może mieć kilka lat lub młodsza.
Domek w Radomiu, u mojej cioci, za dom ręczę własną głową, że wspaniały. Ciocia i wujek nie mają dzieci, całą miłość przelali na kotkę Miśkę (persa). Misia była przez nich kochana do nieprzytomności, zadbana, rozpieszczana... przeżyła u nich szczęśliwa ponad 16 lat, wczoraj odeszła...miała guza, walczyli, ale rak ją pokonał. Rozpacz jest czarna. płaczą oboje, rozpaczają...
To wspaniali, wrażliwi ludzie. Kot jest u nich członkiem rodziny, ma zapewnioną opieką, bo oboje są w domu, na każde kichnięcie natychmiast sa u weta. Najlepsze karmy, mnóstwo miłości. Mieszkanie 3 pokojowe w bloku, w Radomiu, 3 piętro, balkon zabezpieczony. Zostawiam mój nr tel. 604 637 412
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

[poprzednia][następna]