Broszka & Company cz.5

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 16, 2013 9:32 Re: Broszka & Company

Cudowny jest Pippin :D Seniorka też :) A podłoga zachwycająca :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Sob mar 16, 2013 11:05 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:Obrazek

:ryk:
świetne zdjęcie :wink: . Ale fajne miny mają.

Wam wszystkim tez miłego weekendu :kotek:
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Sob mar 16, 2013 12:11 Re: Broszka & Company

Wygląda jakby ją mordował 8O :mrgreen:
Po takiej podłodze chodziłabym wreszcie boso :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob mar 16, 2013 12:27 Re: Broszka & Company

Revontulet pisze:
Broszka pisze:Obrazek

:ryk:
świetne zdjęcie :wink: . Ale fajne miny mają.

Wam wszystkim tez miłego weekendu :kotek:
:!: :!: :!:
I Pippinek górą, a co! :lol:

morelowa pisze:Wygląda jakby ją mordował 8O :mrgreen:
Po takiej podłodze chodziłabym wreszcie boso :D
Ja na rękach chyba... :wink: Jest przepiękna!
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob mar 16, 2013 20:28 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:Podłogowe zapasy - Pippin postanowił chyba wspomóc odchudzanie otyłej seniorki zapewniając jej codzienną porcję ruchu :twisted: :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Super fotki :ok: Seniorka, zdaje się, nie zglasza sprzeciwu :mrgreen:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Sob mar 16, 2013 21:29 Re: Broszka & Company

felin pisze:Super fotki :ok: Seniorka, zdaje się, nie zglasza sprzeciwu :mrgreen:

No nie wiem, dla mnie ma taki wyraz pyszczka jakby mówiła: "Ty nie rób tych głupich zdjęć kobieto, tylko mnie ratuj przed tym łobuzem!" :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob mar 16, 2013 22:13 Re: Broszka & Company

Ale nie spieprza ani zbója nie tlucze, czyli w sumie jest ok :)

felin

Post » Nie mar 17, 2013 7:55 Re: Broszka & Company

Zabawa świetna kotków. Różnica w wadze dość pokażna. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Nie mar 17, 2013 7:57 Re: Broszka & Company

Dla mnie to jeszcze ostrzej brzmi " policjaaaaaaaa! ratunkuuuuu!'
Ale może być też " jeeeszcze, jeeeszcze..., ale mnie gilgocze..." :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie mar 17, 2013 9:00 Re: Broszka & Company

Super że podłoga się podoba, to stare deski odzyskane z pod farby olejnej - podłoga jest śliczna, nie jest śliska jak lakierowana i jest taka ciepła w dotyku jak surowe drewno :love: Bardzo się cieszę że zostawiliśmy te przedwojenne deski bo nowe nie mają takiego uroku i raczej nie dożyjemy czasów kiedy się tak ładnie zestarzeją ;)

Pippin zamęcza takimi zabawami Broszkę i właśnie tą seniorkę - na zmianę, bo żadna z nich nie jest w stanie dotrzymać mu tempa :P Obie warczą i pokrzykują kiedy Pippin się rozkręci bo jego zabawy szybko stają się nachalne i agresywne ;) ale obie bardzo lubią te zapasy :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Nie mar 17, 2013 19:13 Re: Broszka & Company

Macie wesoło tam z Pipinkiem :ryk:

Z wietrzeniem mam jak Morelowa. Chociaz wczoraj troche wietrzylam po smazeniu i cała kocią banda sie wietrzyla w oknie.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Nie mar 17, 2013 22:27 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:Pippin zamęcza takimi zabawami Broszkę i właśnie tą seniorkę - na zmianę, bo żadna z nich nie jest w stanie dotrzymać mu tempa :P Obie warczą i pokrzykują kiedy Pippin się rozkręci bo jego zabawy szybko stają się nachalne i agresywne ;) ale obie bardzo lubią te zapasy :mrgreen:

Widać to na zdjęciach - u mnie też czasem takie rzeczy się dzieją i też bywają przy tej okazji wrzaski, warki i pierze fruwa, ale w gruncie rzeczy, obu stronom się to najwyraźniej podoba :)

felin

Post » Pon mar 18, 2013 8:39 Re: Broszka & Company

felin pisze:
Broszka pisze:Pippin zamęcza takimi zabawami Broszkę i właśnie tą seniorkę - na zmianę, bo żadna z nich nie jest w stanie dotrzymać mu tempa :P Obie warczą i pokrzykują kiedy Pippin się rozkręci bo jego zabawy szybko stają się nachalne i agresywne ;) ale obie bardzo lubią te zapasy :mrgreen:

Widać to na zdjęciach - u mnie też czasem takie rzeczy się dzieją i też bywają przy tej okazji wrzaski, warki i pierze fruwa, ale w gruncie rzeczy, obu stronom się to najwyraźniej podoba :)

Tak też moją Sisi zamęcza Lunka. Ona chce się z Sisulką bawić a ta się jej boi. Więc też są syki, wrzaski i pogoń. :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pon mar 18, 2013 9:40 Re: Broszka & Company

Broszka pisze: Pippin zamęcza takimi zabawami Broszkę i właśnie tą seniorkę - na zmianę, bo żadna z nich nie jest w stanie dotrzymać mu tempa :P Obie warczą i pokrzykują kiedy Pippin się rozkręci bo jego zabawy szybko stają się nachalne i agresywne ;) ale obie bardzo lubią te zapasy :mrgreen:

I co Pippin odpuszcza tej, która ma dosyć i szuka drugiej ofiary?
Fiodor jak sie nakręci - nie odpuszcza. Ale on nie ma wyboru...
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Pon mar 18, 2013 10:31 Re: Broszka & Company

Revontulet pisze:
Broszka pisze: Pippin zamęcza takimi zabawami Broszkę i właśnie tą seniorkę - na zmianę, bo żadna z nich nie jest w stanie dotrzymać mu tempa :P Obie warczą i pokrzykują kiedy Pippin się rozkręci bo jego zabawy szybko stają się nachalne i agresywne ;) ale obie bardzo lubią te zapasy :mrgreen:

I co Pippin odpuszcza tej, która ma dosyć i szuka drugiej ofiary?
Fiodor jak sie nakręci - nie odpuszcza. Ale on nie ma wyboru...

Pippin w życiu by nie odpuścił - strasznie upierdliwy jest :wink:
Broszka kiedy ma dość ucieka i chowa się w taką miejscówkę gdzie gówniarz jej nie sięgnie a Pippin po chwili sam rezygnuje i zajmuje się Brusterem lub zabawkami. Bruster z racji tuszy jest dość powolna więc ma trochę przechlapane bo nie potrafi uciec - jak jest już bardzo ostro to interweniujemy :wink:

Dzisiaj zapowiadają u nas bardzo kiepską pogodę, teraz jest jeszcze w miarę choć silnie wieje przenikliwy lodowaty wiatr - ale już za chwilę ma zacząć padać deszcz ze śniegiem i do jutra ma spaść ok 20 cm śniegu :| I tak będzie przez cały tydzień... Beznadziejna ta pogoda :roll: Od kilku lat mam wrażenie że w ogóle mamy dwie pory roku: upalne lato z burzami i nawałnicami i srogie zimy ze śnieżycami i burzami śnieżnymi... Przeskok jest gwałtowny i wiosny i jesieni nie ma wcale :?
Bardzo ciężko mamy teraz z kopytnymi bo pogoda zupełnie uniemożliwia padokowanie :?
A jeszcze muszę codziennie na dworze walczyć z sianokiszonką, nie ważne czy wieje, leje, sypie itd :evil:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

[poprzednia][następna]