Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ska pisze:oj, pomyliłam podfora
agnieszka.mer pisze:Są jakieś nowe wiadomości o kotku?
Fundacja Grey Animals bardzo gorąco dziękuję! Jeśli mogę, przeznaczę środki na zapłatę wielkiego długu za siano dla koni (1052zł), bo malutki ma zabezpieczone najbliższe posiłki, na kilka dni jest dzięki Wam bezpieczny, musimy martwić się o dalsze dni. Konie natomiast mają potężny dług (psy zresztą też, brakuje 700zł do zapłaty za karmę ;/ ), a mi jest strasznie wstyd, bo zalegam z tym od bardzo już dawna..
Dziękuję bardzo i ciepło pozdrawiam!
NITKA/KARINKA pisze:Ska pisze:oj, pomyliłam podfora
Przenoszę na KOTY.agnieszka.mer pisze:Są jakieś nowe wiadomości o kotku?
Na FB wczoraj wieczorem pojawiła sie taka wiadomośćFundacja Grey Animals bardzo gorąco dziękuję! Jeśli mogę, przeznaczę środki na zapłatę wielkiego długu za siano dla koni (1052zł), bo malutki ma zabezpieczone najbliższe posiłki, na kilka dni jest dzięki Wam bezpieczny, musimy martwić się o dalsze dni. Konie natomiast mają potężny dług (psy zresztą też, brakuje 700zł do zapłaty za karmę ;/ ), a mi jest strasznie wstyd, bo zalegam z tym od bardzo już dawna..
Dziękuję bardzo i ciepło pozdrawiam!
agnieszka.mer pisze:Jednak kasa idzie nadal na zwierzęta, jakby nie patrzeć...ważne,że Fundacja chce pomagać, jednak w tym wątku więcej aktualności o dzikunie!
ASK@ pisze:Nie zamierzam nie komentować.Pieniądze na kota powinny iść na kota.
jaaana pisze:ASK@ pisze:Nie zamierzam nie komentować.Pieniądze na kota powinny iść na kota.
A przynajmniej wypadałoby zapytać i zapewnić, że kot dostał wszystko, co trzeba.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 54 gości